[smartslider3 slider=2]

Herbes D’elixir kruidenleverancier.

Herbes D’elixir is de kruiden leverancier voor ondersteunende lekkere kruiden, kruidenthee, voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging. Kortom veel natuurlijke producten die uw weerstand kunnen ondersteunen.

In de webshop hebben wij honderden soorten kruiden (thee), deze zijn alfabetisch gerangschikt, de nadruk ligt op kruiden die het welzijn beïnvloeden, hiervoor zijn mengsels samengesteld.

Herbes D'elixir

Herbes D’elixir kruiden leverancier

De kruiden zijn zoveel mogelijk op biologisch oorsprong ingekocht.

Ook hebben wij samenstellingen (complexe) van de diverse soorten kruiden, deze mengsels zijn ter ondersteuning van ons wel bevinden. Vroeger was het heel gewoon om kruiden medicinaal in te zetten, tegenwoordig moet alles wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dit is jammer omdat op deze manier een simpele plant zoals bijvoorbeeld brandnetel door kosten verslindende onderzoeken bewezen moet worden, wat een ieder eigenlijk al weet.

Indien u de medicinale werking van kruiden wilt weten, verwijs ik u naar: www.infonu.nl of algemeen naar Google.. Wij mogen u geen informatie verstrekken met betrekking tot de medicinale werking van kruiden.

Ophalen in Lochem of  de magazijnen in Duitsland kan, zie bedrijfsgegevens voor de openingstijden. Aangezien we niet altijd op de zaak zijn, bel even van te voren of er iemand is.

De kruiden zijn alfabetisch geplaatst, per kruid is geen korte toelichting meer mogelijk. Let op de diverse disclaimers. Het merk Herbes D’elixir verkoopt geen medicijnen en een per ongeluk gepubliceerde medische claim is niet getoetst en mag niet voor waarheid worden aangenomen. Informatie moet u echt op internet achterhalen, bellen voor info kan natuurlijk wel.

Openingstijden: zie bedrijfgegevens.

Voorkom teleurstelling en informeer eerst of iemand aanwezig is, bij evt afhalen van de bestelling,

TEL: 0031 (0) 62740 2730 of 0049 (0)17 67 45 94 225

Bij vragen kunt u  altijd bellen en/of mailen.

Best verkopende producten