Bitterkruiden 100 capsules – 14 hoogwaardige bitterkruiden

29,95

Artikelnummer: 8720865841120 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Bitterkruiden 100 capsules – 14 hoogwaardige bitterkruiden

Helaas zijn bittere smaken grotendeels verdwenen uit onze voeding door industrialisatie van voedsel. Daardoor is onze vaardigheid om bitterheid te proeven en waarderen niet meer zo uitgesproken als vroeger. Dat is zeer betreurenswaardig, maar gelukkig hebben we een oplossing. Ons bitterkruidenpoeder wordt gemaakt van 14 natuurlijke kruiden en wortels. Het is ongelooflijk smaakvol en u kunt de dagelijkse dosis ‘bitterkruiden’ eenvoudig toevoegen aan uw dagelijkse maaltijden. Bovendien kan het worden gebruikt in een verscheidenheid aan recepten! Van smoothies en ontbijtschalen tot dressings en zelfs schnitzelparades – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belangrijke opmerkingen:

De aanbevolen dosering mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Bewaar supplementen altijd op een koele en donkere plaats, buiten het bereik van kinderen.

Gebruiksaanwijzing:

Voor bitterkruiden wordt aanbevolen om gedurende een langere periode dagelijks 3-6 capsules met een beetje water te gebruiken. Het kan worden ingenomen ongeacht het tijdstip van de dag of de maaltijden.

Ingrediënten bitterkruiden 100 capsules:

Gentiaanwortel, alsem, bijvoet, jeneverbes, venkelbitter, sint-janskruid, salie, duizendblad, kolfwortel, Laos wortel, brandnetelbladeren, duizendguldenkruid, paardenbloemwortel, kalmoeswortel

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 5 × 5 × 11 cm