Cannabis Sativa Extract 10% – 30 ml – 100% natuurlijk

49,99

Ontdek de mogelijkheden van ons Natuurlijk Plantaardig Extract en integreer dit prachtige geschenk van de natuur in je dagelijkse routine.

Artikelnummer: 8720865841250 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Natuurlijk Plantaardig Extract – Uit de Kracht van Cannabis Sativa

Ontdek de rijke diversiteit van ons Natuurlijk Plantaardig Extract, ontleend aan de veelzijdige Cannabis Sativa plant. Dit zorgvuldig geproduceerde extract biedt een scala aan voordelen.

Elk druppeltje van ons plantaardig extract bevat een spectrum aan stoffen afkomstig van de Cannabis Sativa plant. Door middel van een nauwgezet productieproces halen we het beste uit deze plant, terwijl we trouw blijven aan zuiverheid en kwaliteit. Het extract is vrij van onnodige toevoegingen en kunstmatige elementen, en wordt zorgvuldig vervaardigd om een puur en authentiek eindproduct te garanderen.

Gebruiksgemak staat voorop:

Goed schudden voor gebruik. Plaats eenvoudig 3 à 4 druppels onder je tong en laat ze kort absorberen voordat je slikt. Deze methode zorgt voor een snelle opname in je systeem. Onze flesjes Natuurlijk Plantaardig Extract zijn voorzien van een weloverwogen hoeveelheid, zodat je voldoende tijd hebt om de effecten te ervaren. Het wordt niet aanbevolen de dagelijkse hoeveelheid te overschrijden. Raadpleeg een arts.

Inhoud:
  • 113 cannabinoïden+
  • phytocannabinoïde tetrahydrocannabinol (THC) < 0.2%
  • CBD 4% ( totaal 10%)
Opslaginstructies:

Bij het bewaren van het extract is het raadzaam om het op een koele, donkere plek te bewaren, weg van direct zonlicht en warmte. Zo blijft de integriteit van het extract behouden.

Ontdek de mogelijkheden van ons Natuurlijk Plantaardig Extract en integreer dit prachtige geschenk van de natuur in je dagelijkse routine. Geniet van de diversiteit en veelzijdigheid van Cannabis Sativa, verpakt in een hoogwaardig en puur extract.

 

Let op: De product beschrijving op het product is in het Duits.