Sold out

Lever – 180 capsules – Modern native

46,95

✅ Gevriesdroogde Grasgevoerde Runderlever

✅ 100% Pure Runderorganen

✅Geen Vulstoffen en Allergenen

✅ Vrij van Antibiotica, Hormonen en Pesticiden.

✅Afkomstig van 100% Grasgevoerde Runderen

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8720589464018 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Lever – 180 capsules – Modern native

“ONZE VOOROUDERS ATEN ORGANEN VAN EEN GEZOND DIER, OM DE GEZONDHEID VAN DATZELFDE ORGAAN TE ONDERSTEUNEN.”
DE KRACHT VAN LEVER

Lever wordt door sommigen beschouwd als een van de meest voedzame voedingsmiddelen die er in de natuur bestaan, omdat het een bron is van veel verschillende biologisch beschikbare micronutriënten. Het bevat een rijke hoeveelheid vitaminen, mineralen, enzymen, co-enzymen, eiwitten en vetten.

Zo komt bijvoorbeeld folaat in rijke hoeveelheid voor in lever. Deze stof heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en het helpt om vermoeidheid te verminderen. Folaat draagt ook bij tot de groei van een kind tijdens zwangerschap.

Daarnaast is het een bron van Vitamine A, bekend als retinol. Deze vitamine speelt een rol bij het gezond houden van de huid en het zorgt voor ondersteuning van het gezichtsvermogen.

Lever bevat ook een hoog gehalte aan ijzer, wat een gunstige invloed heeft op de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Hemoglobine heeft als voornaamste taak zuurstof van de longen naar de lichaamsweefsels te transporteren.

 

LEVER IS RIJK AAN

Vitamine A (retinol)

CoQ10
Vitamine B9 (folaat)
Heemijzer
Vitamine B4 (choline)
Vitamine B12
Lever specifieke peptiden enzymen en co-stoffen

 

Runderlever bevat daarnaast de in vet oplosbare vitamines (A, D K & E) en verschillende mineralen in makkelijk opneembare vorm doordat ze zijn verrijkt met natuurlijke co-stoffen.

 

PUUR NATUUR

De ingrediënten van onze supplementen zijn afkomstig van gras gevoerde runderen uit Nederland. De koeien worden op natuurlijk grasland gehouden en goed verzorgd worden, waardoor de voedingstoffen optimaal behouden en krijg je hoogwaardiger orgaanvlees.

Het orgaanvlees van Modern Native wordt rauw gevriesdroogd. Door dit proces worden mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm bewaard. Ook zorgt het vriesdrogen voor een extra lange houdbaarheid.

Ingrediënten:

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut. De capsules zijn gemaakt van rundergelatine.

Een dosering bevat: 3000mg gevriesdroogde grasgevoerde runderlever (100% puur)

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g