Nutri Endo

159,95

Nutri Endo:

Ondersteunt dmv oligo mineralen rondom de menstruatie.

Klinisch getest en goed gekeurd als Novel Food door de EFSA.

Beschrijving

Beschrijving

Nutri Endo

Nutri Endo is een voedingssupplement waarin jaren van onderzoek is gestoken.

De Nutri Endo wordt met succes in met name in het thuisland in Frankrijk ingezet en wordt door enkele verzekeraars vergoed.

Disclaimer:

Aangezien wij geen reclame of uitingen mogen doen, willen wij benadrukken wij niet claimen nog op een andere manier verbanden willen maken tussen Nutri Endo en Endometriose. U als consument moet zonder beïnvloed te worden zelf een conclusie kunnen maken. Op internet kunt u zich vrij oriënteren. Nutri Endo 1&2 is een voedingssupplement.

Met name in Frankrijk zijn veel testemonials van vrouwen m.b.t. hun tevredenheid met Nutri Endo. Hun beweringen zijn niet door de laboratoria beïnvloed. Ook geven wij aan dat de uitlatingen op YouTube van een Italiaanse Gynaecologe niet in scene is gezet en zij dit onafhankelijk gedaan heeft. Ook de verklaring van  Gynaecologe Dr. Chr. Zacharopoulou, arts te Parijs willen wij niet betrekken in een aanbeveling. Daarnaast is de klinische studie door Dr. A. Gerbi “Scientific Justification for Nutri Endo 1&2 in Endometriosis” risk management uitgevoerd in 2014, dit is een op zichzelf staande studie. Deze studie is op te vragen en is in de Engelse taal ter beschikking.

Voedingssupplement:

Nutri Endo is een voedingssupplement dat is gebaseerd op de mineralen huishouding gedurende de dag in het vrouwen lichaam. Door een uitgerekende gemiddelde hoeveelheid mineralen en sporenelementen in te nemen (op basis van een gemiddelde lichaamsgewicht) zorgt men ervoor dat het lichaam op de juiste wijze wordt ondersteund. Deze afgestemde hoeveelheid ondersteunt de opname van de mineralen, hierdoor wordt het afweersysteem geactiveerd en ondersteunt bij ongemakken rondom de menstruatie.

Belangrijke kengetallen, (dit is in het algemeen):
  • 1 op de 10 vrouwen ondervinden ongemakken rondom de menstruatie cyclus;
  • het betreft 14 miljoen vrouwen in Europa, dus u bent niet de enige, ga met uw klachten naar uw arts;
  • 40% van de vrouwen met Endometriose zijn niet vruchtbaar;
  • Terugval na een baarmoeder operatie betreft 20% binnen 5 jaar.

Indien u meer informatie wilt, kunt u ons altijd een email sturen.

Endo Nutri 1&2:

Nutri Endo

In de verpakking bevinden zich voor één maand meerdere strips met ieder 7 rijen van tien tabletjes. U kunt die het beste in de aangegeven richting gebruiken. (op deze wijze krijgt men de juiste hoeveelheid mineralen toegediend).

Nutri Endo 1 wordt ‘s morgens ingenomen en 2 wordt ‘s avonds ingenomen.

 

Algemeen:

Herbes D’elixir voert meerdere producten rondom het thema menstruatie.  Herbes D’elixir is een ambachtelijk kruiden bedrijf. Op basis van een kruidenmelange hebben wij kruiden. De menstruatie kruiden worden driemaal per als kruiden thee gedronken.

Als tinctuur hebben wij kruiden ingelegd op alcohol en na vier weken deze gezeefd en gebotteld. Vrouwen kruiden Phyto tinctuur nr 4 kan men gebruiken door maximaal 3x per daag 15 tot 30 druppels in te nemen met wat water. Vrouwenkruiden Phyto Tinctuur nr 4

Nutrilab by Pronutri

Laboratoire français, spécialiste de l’innovation dans le domaine des compléments alimentaires à  visées éthiques spécifiques, Nutrilab s’appuie sur la technologie brevetée de la maitrise de l’information moléculaire et d’une méthode issue de 30 ans de recherche sur l’Information Cellulaire Vitale des Laboratoires PRONUTRI.

Nutrilab well-activa

Nutri Endo wordt exclusief door Herbes D’elixir BV gedistribueerd. De distributie vindt plaats in Duitsland en de BeNeLux.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g