Orgaanmix – 180 capsules – Modern native

49,95

>

✅ Gevriesdroogde Grasgevoerde Orgaanmix

✅ 100% Pure Runderorganen

✅ Geen Vulstoffen en Allergenen

✅ Vrij van Antibiotica, Hormonen en Pesticiden.

✅ Afkomstig van 100% Grasgevoerde Runderen

Artikelnummer: 8720589464032 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Orgaanmix – 180 capsules – Modern native

“ONZE VOOROUDERS ATEN ORGANEN VAN EEN GEZOND DIER, OM DE GEZONDHEID VAN DATZELFDE ORGAAN TE VERSTERKEN EN TE ONDERSTEUNEN.”

Orgaanmix

DE KRACHT VAN ORGANEN

Organen van gras gevoerd rundvlees leveren een grote verscheidenheid aan biologisch beschikbare voedingsstoffen. Ze zijn rijk aan vitaminen zoals vitamine A en verschillende B vitamines. Daarnaast zijn ze een bron van diverse mineralen zoals heemijzer, selenium, zink, koper, kalium, magnesium en bevatten runderorganen een gunstige omega-3- en omega-6-verhouding.

Orgaanmix

Door organen te combineren, wordt het spectrum aan voedingsstoffen uitgebreid en wordt de absorptie bevorderd. Elk orgaan voegt zijn unieke voedingsstoffen profiel toe. Onze Orgaanmix is geschikt voor het toevoegen van een breed spectrum aan voedingsstoffen voor ondersteuning van de algehele gezondheid en vitaliteit van het lichaam.

 

HART, LEVER EN NIER ZIJN RIJK AAN
  • Vitamines B1, B2, B4, B6, B9 & B12
  • Vitamine A
  • Selenium
  • Heemijzer
  • CoQ10
  • Lever, hart en nier specifieke peptiden, enzymen en co-stoffen

     

Runderhart, lever en nier bevatten daarnaast de in vet oplosbare vitamines (A, D K & E) en verschillende mineralen in makkelijk opneembare vorm doordat ze zijn verrijkt met natuurlijke co-stoffen.

 

PUUR NATUUR
Orgaanmix

De ingrediënten van onze supplementen zijn afkomstig van gras gevoerde runderen uit Nederland. Doordat de koeien op natuurlijk grasland worden gehouden en goed worden verzorgd, worden de voedingstoffen optimaal behouden en krijg je hoogwaardig orgaanvlees.

Het orgaanvlees van Modern Native wordt rauw gevriesdroogd. Door dit proces worden mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm bewaard. Ook zorgt het vriesdrogen voor een extra lange houdbaarheid.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g