Spirulina 600mg capsules

19,95

Spirulina 600mg capsules

Artikelnummer: 954154451172 Categorie: Tag:
Beschrijving

Beschrijving

Spirulina 600mg capsules

Spirulina (Arthospira Platensis en/of Arthrospira Maxima) een zuivere spiraalvormig blauwgroen algje.  In tegenstelling tot andere blauwalg soorten is de zuivere Spirulina alg niet giftig. Spirulina is één van de meest natuurlijke supplementen, qua voedingstoffen en in twee vormen te gebruiken. Het kan gebruikt worden als poeder en tabletvorm. De poedervorm is makkelijk te verwerken in o.a. smoothies en gerechten. Spirulina stimuleert de darmen en de lever bij het ontgiften van het lichaam. Het kan bijdragen aan een vermindering in eetlust. Spirulina is goed voor bloeddruk en de cholesterol spiegel. Helpt bij als pollen in de lucht hangen.

Spirulina en het immuunsysteem

Spirulina kan bijdragen aan het stimuleren van het immuunsysteem.

Goed voor de huid

Spirulina bevat chlorofyl en dat zorgt ervoor dat je huid zich beter kan herstellen. Door de betacaroteen beschermd Spirulina de huid tegen de Uv-straling, maar dit is wel tijdsafhankelijk. Het beschermende effect tegen zonnebrand ontstaat pas na 10 weken suppletie, en dit effect neemt toe met elke maand extra suppletie. Het beschermende effect gaat niet ten koste van de vitamine D. Spirulina kan bijdragen aan het vertragen van het ouder worden.

Vermindert de eetlust

Hersenen geven je een signaal wanneer het lichaam voedsel of water nodig heeft. Bij een slechte kwaliteit voeding, geeft het een trigger naar eetlust om meer voedsel te nuttigen. Spirulina vult de juiste voedstoffen aan en vermindert zo de eetlust. Ideaal bij het afslanken.

Ook (top)sporters hebben baadt bij het gebruik van Spirulina. Spirulina bevat veel eiwitten en kan de energie snel aanvullen. Het kan de spierkracht ondersteunen en bijdragen aan het fitter voelen. Doordat het je eetlust vermindert is Spirulina een goede aanvulling op het dieet van (top)sporters.

Let op!

Medicijngebruik: Spirulina is geen vervanging voor medicijnen. Soms gaat Spirulina niet samen met het gebruik van medicijnen. Raadpleeg daarom een arts of therapeut, wanneer nodig.
Algenallergie: Bij een algenallergie zoals Spirulina kan er jeuk en/of irritaties ontstaan aan de huid. Bij een zware reactie door het gebruik van Spirulina, kunnen er problemen aan de luchtwegen ontstaan.
Zwangerschap/borstvoeding: De gevolgen van Spirulina tijdens een zwangerschap/borstvoeding zijn niet bekend. Het wordt daarom ten zeerste afgeraden om tijdens de zwangerschap/borstvoeding Spirulina te gebruiken.
Auto-immuunziekte: Spirulina maakt het immuunstysteem actiever. Dat geldt vaak niet voor mensen met een auto-immuunziekte zoals Ms, SLE, RA en Pemphigus vulgaris. Mensen met deze auto-immuunziektes wordt afgeraden Spirulina te gebruiken.
Jicht: Spirulina kan de pijn bij jicht (een pijnlijke ontsteking aan het gewricht) verergeren.
Nierstenen: Het gebruik van Spirulina wordt afgeraden, als je last van nierstenen hebt, want Spirulina kan de nierstenen verergeren.

 

Ingrediënten Spirulina 600mg capsules:

Spirulina Platensis zonder toevoegingen. Capsules zijn vegan geschikt.

Dit kruid is vrij van: GMO, TSE/BSE en allergenen conform EU200/068EG.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 60 g