Welkom bij Havvn Jús, uw bestemming voor het meest krachtige vloeibare voedingssupplement van biologische oorsprong op onze planeet. Ontdek onze revolutionaire formule, Havvn Jús / A23OXI, ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten in epigenetica.

Wij zijn gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige voedingsmiddelen die uw gezondheid ondersteunen. Daarom presenteren we onze voedingsmiddelen gerangschikt op ORAC-sterkewaarde, wat staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Kort gezegd meten ORAC-eenheden de antioxidantcapaciteit van voedsel – hoe hoger, hoe beter voor uw welzijn.

Onze Havvn Jús / A23OXI wordt ondersteund door overtuigende testrapporten ten opzichte van andere producten in de branche. Het is duidelijk de leider in antioxidanten, met een indrukwekkende gemiddelde peroxyl ORAC-score van 11.048 per portie, zoals bevestigd door onafhankelijke studies uitgevoerd bij Brunswick Laboratories (Rapportnr.B-9346a Lab ID 09197).

Kies vandaag nog voor het beste van biologische antioxidanten met Havvn Jús en ervaar zelf de voordelen van dit krachtige voedingssupplement. Optimaliseer uw welzijn en begin uw reis naar een gezonder leven.

Jús / A23oxi is een Havvn product en wordt door Havvn-Europe als importeur in Europa exclusief ingekocht. Gedistribueerd wordt Havvn Jús / A23oxi door diverse wederverkopers. Havvn Jus dient niet als vervanging voor enig medicijn.

Voordelen:Hier bestellen
 • Bevordert het natuurlijk afweersysteem.
 • Ter bescherming tegen vrije radicalen.
 •  Vertraagt de gevolgen van het ouder worden.
 • Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
 • Gunstige invloed op hart en bloedvaten.
 • Voor een verantwoord cholesterolgehalte.
 • Bevordert de nachtrust.
 • Helpt bij vermoeidheid.
 • Verhoogt de vitaliteit.
 • Bevordert de darmwerking.
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
 • Geeft meer glans aan het haar.
 • Versterkt de nagels.

Deze claims zijn goedgekeurd vanuit de lijst van KOAG/ KAG

Kies vandaag nog voor het beste van biologische antioxidanten met Havvn Jús / A23OXI en ervaar zelf de voordelen van dit krachtige voedingssupplement. Optimaliseer uw welzijn en begin uw reis naar een gezonder leven.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik Havvn Jús het liefst op de nuchtere maag, meteen ‘s ochtends bij het opstaan. Eén portie is 30 ml.
Merkt u dat u misselijk wordt, dan langzaam opvoeren tot 30 ml. Begin bijv. een aantal dagen met 10 ml. Lukt het ’s ochtends dan nog steeds niet, dan kunt u Jús ook op een later tijdstip van de dag innemen, bijv. voor het naar bed gaan. Of één uur voor of na de maaltijd.
Bent u een onrustige slaper, neem het dan zeker voor het naar bed gaan in. U zult beter doorslapen en ’s ochtends beter uitgerust wakker worden.
Spoel het eerst even door de mond, voordat u het doorslikt.
Jús mag gemengd worden met water, waardoor de smaak minder sterk wordt. Ook bijv. met druivensap of appelsap.
In ieder geval niet met citrusvruchten! Ook niet met een sapje waar suikers aan zijn toegevoegd. Hierdoor wordt nl. de kracht van Jús minder.
Fles goed schudden voor gebruik en bewaren in de koelkast als hij eenmaal geopend is. Een geopende fles is ruim een maand houdbaar in de koelkast.
Gedurende de eerste maand begint het lichaam met het ontgiften.
Laat uw lichaam tenminste 3 maanden aan Havvn Jús / A23oxi wennen.

 

Havvn Jús is gecertificeerd volgens onderstaande eisen en keurmerken.