Sold out

Sun lotion spf 30 – Natuurlijke zonnebrand – 150 ml

24,95

M4YOU zonnebrandcrème spf 30

M4You Sun-lotion  150ML

Uitverkocht

Artikelnummer: 8720865565040 Categorie: Tag:
Beschrijving

Beschrijving

Sun lotion spf 30

Insmeren met zonnebrand is zeer belangrijk. De zon kan je huid lelijk doen verbranden, maar een agressief zonnebrand middel, kan nog veel erger zijn. Indien we onze huid insmeren met een heel hoge factor (spf) is dit een blokker op de huid, dit is niet goed. Maar gelukkig heeft M4YOU de perfecte zonnebrand lotion. M4YOU Sun lotion in spf 15 en spf 30.

De Sun-lotion wordt goed opgenomen in de huid en laat je geen mummie worden als je ingesmeerd bent. Bij veel “natuurlijke” zonnebrand crèmes wordt je lijkbleek, dit komt door een overdaad aan toegevoegd zink. Zink is een zeer goede zon blokker, het nadeel echter is dat je er zeer wit komt uit te zien. De M4YOU Sun lotion heeft zich na jaren van ontwikkeling bewezen als een volwaardige zonnebrandcrème.  Is het dan mogelijk om midden op de dag in de zon te gaan bakken? Nee, natuurlijk niet , zoek altijd de schaduw op. Echter aan het strand, ook onder je parasol kun je goed bruinen, echter beschermen blijft altijd nodig.

M4You zonnebrand kan je ook voordat je de zon gaat opzoeken vast opsmeren, ik bedoel dan enkele weken van te voren, als je dit met enige regelmaat doet, zal blijken dat je minder snel verbrand.

De Zonnebrandlotion van M4You bevat 100% natuurlijke en gecertificeerde ingrediënten.

Liever een lichtere beschermingsfactor: Sunlotion 15 spf

Enkele ingrediënten met hun werking:

ZINKOXIDE – dat blokkeert en weerspiegelt de zonnestralen, ( UVA en UVB) Let op UVB zonnestralen gaan ook door glas.

JOJOBA-olie (koude en  niet geraffineerde) natuurlijke vocht inbrengende crème en milieu barrière voor de huid, dringt snel door in uw huid. Draagt bij  tegen huidveroudering, en helpt  vrije radicalen te verwijderen uit de huidweefsel. Bevat E en B-complex vitamines, minerale silicium, chroom, koper, zink, jodium bacteriën.

OLIJFOLIE – (koud geperst, ongeraffineerd)goede anti-aging en verlicht wonden, zeer goed voor de droge huid. Bevat belangrijke antioxidanten: vitaminen A en E, polyfenolen en fytosterolen neutraliseren vrije radicalen in huidweefsel, en tal van zeldzame verbinding van Hydroxytyrosol zodat radicale schade wordt voorkomen.

ZEOLIET – (Clinoptiloliet)-natuurlijke vulkanische mineraal, heeft een kooi structuur en een erg hoog niveau van SiO2 die hoge UV bescherming bieden.

FRAMBOOSZAADOLIE – biedt hoge breed spectrum UV-bescherming tegen UVA en UVB stralen met uitzonderlijk hoge level van vitamines E en A, omega-3 en omega-6vetzuren, sterke antioxidanten.

VITAMINE E (Tocoferol-natuurlijke) antioxidant activiteit tegen schadelijke effecten van vrije radicalen die afkomstig zijn van giftige stoffen en vervuiling door UV-straling.

DUIZENDBLAD EXTRACT bevat Achiline.

ROSEMARY ANTIOXIDANT – anti-aging effect, helpt de huidcellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Bevat Alfa-tocoferol, die is het meest effectief op de huid als antioxidant.