Sold out

Hortensia wortel – Hydrangea arborescens – 100 gram

8,25

Hortensia wortel

korzeń hortensji

Hydrangea arborescens

Hortensienwürzel

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Voor werkzame eigenschappen van Hortensia wortel zie: www.infonu.nl en Google in het algemeen.

Werkzame stoffen

Van de boomhortensia wordt uitsluitend de wortel en de wortelstok gebruikt. In deze wortel zitten de volgende werkzame stoffen: de flavonoïden kaemferol, quercetine, rutine en coumarine of hydrangine, saponinen en essentiële olie.

Wetenschappers onderling gebruiken Latijnse namen om verwarring te voorkomen. De Latijnse naam voor hortensia is Hydrangea arborescens. Arborescens betekent ´boomachtig´ en duidt erop dat deze struik zo hoog kan worden als een kleine boom. Daarom noemen we hem in het Nederlands wel boomhortensia.

 

Er zit hydrangine in de hortensia wortel; in bepaalde gevallen leidt dat tot maag irritatie. Verder kan er weinig gebeuren als je je aan de therapeutische dosering houdt. Bij overdosering kan duizeligheid en druk op de borstkas ervaren worden.

De Hortensia wortel van Herbes D’elixir is: 100% natuurlijk en zonder additieven, vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.

 

Hortensia wortel

Andreas Moritz:

Hieronder staan de kruiden voor  volgens het recept van Andreas Moritz, uit zijn boek “De ongelooflijke lever en galblaaszuivering”

Samenstelling volgens Adraeas Moritz: Oreganum marjorana, Uncaria tomentosa, Foeniculum vulgare, Cichorium intybus, Arctostaphylos uva ursi, Hydrangea arborescens, Althaea officinalis, Solidago virgaurea.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g