Paardenkastanje kruiden tinctuur – 100ml – Herbes D’elixir

12,95

De voordelen van paardenkastanje kruiden phyto tinctuur
  • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
  • 100% Natuurlijk
  • Makkelijk gebruik
Artikelnummer: 8720618452191 Categorie: Tags: , ,
Beschrijving

Beschrijving

Paardenkastanje kruiden tinctuur 100ml

Algemeen:

Paardenkastanje tinctuur is een speciaal geselecteerd tinctuur en bevat unieke kruiden van Herbes D’elixir. Dit tinctuur is natuurlijk en bestaat uit kruiden op alcoholbasis. De Herbes D’elixir tincturen zijn makkelijk in gebruik. Herbes D’elixir is al 85 jaar de koploper in kruiden en tincturen en staat voor kwaliteit en vakkundigheid.

Ingrediënten:

Alcohol (30%) en Aesculus Hippocastrunum.
Vrij van GMO, TSE/BSE en allergenen volgens EU2007/068EG, Inhoud 100ml, THT is Charge zie onderzijde

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik van Paardenkastanje kruiden tinctuur 100ml van Herbes D’elixir: 20 tot 40 druppels in een glaasje water innemen, niet meer dan drie keer per dag. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Maximaal 14 dagen per maand.

Raadpleeg uw arts of therapeut. Dit middel is een voedingssupplement en geen vervanger van enig medicijn o.i.d. Bewaren op kamer tempratuur, donker en buiten bereik van kinderen. interactie met vrouw en baby in borstvoeding fase en zwangerschap periode onbekend kan interacties opleveren in combinatie met maag beschermers.

 

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

 

Herbes D’elixir stelt al 85 jaar kruiden, kruidenmengsels en tincturen samen die uw gezondheid ondersteunen. De kruiden worden zoveel mogelijk op biologische oorsprong uitgezocht. Onze producten zijn vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g