Modern Native Orgaanmix – 180 capsules

49,95

✅ Gevriesdroogde Gras gevoerde Orgaanmix

✅ 100% Pure Runderorganen

✅ Geen Vulstoffen en Allergenen

✅ Vrij van Antibiotica, Hormonen en Pesticiden.

✅ Afkomstig van 100% Gras gevoerde Runderen

Artikelnummer: 8720589464032 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Modern Native Orgaanmix – 180 capsules 

“ONZE VOOROUDERS ATEN ORGANEN VAN EEN GEZOND DIER, OM DE GEZONDHEID VAN DATZELFDE ORGAAN TE VERSTERKEN EN TE ONDERSTEUNEN.”

DE KRACHT VAN ORGANEN

Organen van gras gevoerd rundvlees leveren een grote verscheidenheid aan biologisch beschikbare voedingsstoffen. Ze zijn rijk aan vitaminen zoals vitamine A en verschillende B vitamines. Daarnaast zijn ze een bron van diverse mineralen zoals heemijzer, selenium, zink, koper, kalium, magnesium en bevatten runderorganen een gunstige omega-3- en omega-6-verhouding.

Modern Native Orgaanmix

Door het combineren van organen wordt het scala aan voedingsstoffen uitgebreid en wordt de opname ervan gestimuleerd. Elk orgaan voegt zijn unieke voedingsstoffen profiel toe. Onze Orgaanmix is geschikt voor het toevoegen van een breed spectrum aan voedingsstoffen voor ondersteuning van de algehele gezondheid en vitaliteit van het lichaam.

Modern Native Orgaanmix: HART, LEVER EN NIER ZIJN RIJK AAN
  • Vitamines B1, B2, B4, B6, B9 & B12
  • Vitamine A
  • Selenium
  • Heemijzer
  • CoQ10
  • Lever, hart en nier specifieke peptiden, enzymen en co-stoffen

Runderhart, lever en nier bevatten daarnaast de in vet oplosbare vitamines (A, D K & E) en verschillende mineralen in makkelijk opneembare vorm doordat ze zijn verrijkt met natuurlijke co-stoffen.

PUUR NATUUR

De ingrediënten van onze supplementen zijn afkomstig van gras gevoerde runderen uit Nederland. Door de koeien te laten grazen op natuurlijk grasland en hen goed te verzorgen, behouden we de voedingsstoffen optimaal, wat resulteert in hoogwaardig orgaanvlees.

Het combineren van organen breidt het scala aan voedingsstoffen uit en bevordert de absorptie ervan. Ook zorgt het vriesdrogen voor een extra lange houdbaarheid.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g