Spike-Support – 60 capsules – Herbes D’elixir

24,95

Artikelnummer: 8720865841281 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Spike-support capsules om uw weerstand te verhogen. De spike-eiwitten kunnen op lange termijn schadelijk zijn voor uw welzijn.

Dit vernieuwende Spike-Support formule is het enige product dat nattokinase en paardenbloemwortel bevat. Deze ingrediënten zijn onderzocht vanwege hun vermogen om spike-eiwitten in je lichaam tegen te gaan en af te breken.

Begin vandaag met de Spike-Support capsules en bescherm uzelf en uw familie tegen de nadelige effecten van spike-eiwitten.

HOE SPIKE SUPPORT JE HELPT

De Spike-Support Formule bevat volledig natuurlijke, niet-genetisch gemodificeerde ingrediënten die wetenschappelijk worden ondersteund:

  • Nattokinase is onderzocht vanwege het vermogen om spike-eiwitten en bloedstolsels op te lossen. Bovendien is het sojavrij.
  • Paardenbloemwortel kan voorkomen dat spike-eiwitten zich aan je cellen hechten.
  • Selenium helpt stress verminderen, wat het lichaam ondersteunt bij herstel en genezing.
  • Zwart zaad extract kan cel herstel vergemakkelijken.
  • Groene thee extract biedt extra verdediging op cellulair niveau door het opruimen van vrije radicalen.
  • Iers zee mos is rijk aan mineralen en kan helpen bij het herstellen van beschadigd weefsel en spieren.
Gebruiksaanwijzing:

Neem dagelijks 2-4 capsules met wat water in. Bij voorkeur 2 keer daags 2 capsules innemen. Innemen op een lege maag. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, of voor mensen die bloedverdunners gebruiken.

Ingrediënten:

Selenium, Zwarte komijn, Iersmos, Groene thee extract, Nattokinase en Paardenbloemwortel. GMO, TSE/BSE vrij, volgens EU2007/068EG. zonder toevoegingen.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 5 × 5 × 9 cm