Sold out

A23OXI met toegevoegde resveratrol

21,50

A23OXI is een vloeibare anti oxidant drank met toegevoegde RESVERATROL. A23OXI heeft de maximaal mogelijke hoeveelheid antioxidanten die in een vloeibaar supplement verkrijgbaar is

De testen voor A23OXI zijn uitgevoerd  bij Brunswick laboratories (US)en Nutricontrol (NL)
Inhoud fles: 18 x 30ML

Als importeur voor dit topproduct vinden wij het belangrijk dat u alleen het beste van het beste krijgt en laten daarom regelmatig controles uit oefenen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8720618452023 Categorie: Tags: , , ,
Beschrijving

Beschrijving

A23OXI met toegevoegde resveratrol

Probeer nu de beste Antioxidantendrank A23OXI met toegevoegde resveratrol en ervaar een actiever leven!

De basis van een gezond voedingspatroon wordt gevormd door een compleet spectrum van voedingsstoffen uit natuurlijke bron. Daarom is A23OXI (Havvn Jus) zo samengesteld dat uw lichaam een breed scala aan voedingsstoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. A23OXI bestaat uit 3 krachtige melanges:

Vruchtenmelange – een mengsel van kleurrijke vruchten die bekend staan om hun super polyfenolen en krachtige antioxidanten bevatten. Antioxidanten zijn essentieel om de vrije radicalen in het lichaam te bestrijden.

Resveratrol melange – resveratrol is een stof die onder andere voorkomt in druivenpitten en druivenschillen. Klinische onderzoeken tonen aan, dat resveratrol een zeer positieve impact heeft op de gezondheid en het welzijn. Resveratrol is een stof die het SIRT1-gen activeert en ervoor zorgt dat u langer jong blijft.

Kruiden-en paddenstoelmelange – de ingrediënten in dit mengsel staan bekend om hun sterke werking.

Deze unieke mix is zorgvuldig en op basis van wetenschappelijk onderzoek samengesteld. De verschillende ingrediënten zijn zo gedoseerd dat er onderling een optimale synergie is, wat ervoor zorgt dat de voordelen van elk ingrediënt elkaar ook nog eens versterken.

Er is niet één supervrucht, bes of kruid dat het hele scala aan kernvoedingsstoffen kan bieden zoals u vindt in A23OXI

Dit product wordt ondersteunt door bijna 5000 (klinische) rapporten die de voordelen benadrukken van de toegepaste vruchten of de geïsoleerde ingrediënten hieruit. Het totale product is niet klinisch onderzocht, maar heeft 10 jaar aan ervaring wat het kan doen voor de weerstand bij mensen.

Start vandaag nog en geniet van de voordelen van antioxidant-rijke voeding:
 • Bevordert het natuurlijk afweersysteem.
 • Ter bescherming tegen vrije radicalen.
 •  Vertraagt de gevolgen van het ouder worden.
 •  Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
 • Gunstige invloed op hart en bloedvaten.
 •  Voor een verantwoord cholesterolgehalte.
 •  Bevordert de nachtrust.
 • Versnelt herstel na ziekte.
 • Helpt bij vermoeidheid.
 • Verhoogt de vitaliteit.
 • Bevordert de darmwerking.
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
 • Geeft meer glans aan het haar.
 • Versterkt de nagels.
Ingrediënten:

Gezuiverd water, Goji-sap, Bosbessensapconcentraat, Acai Pulppuree, Gojibessenextract, Cranberrysapconcentraat, Granaatappelsapconcentraat, Acerolasapconcentraat, Mangosteen Gehele Vruchtenpuree, Duindoornbessenpuree, Aroniasap, Wilde Bosbes-extract, Wilde Bosbes Extract, Cranberry Extract, Nonisap Extract, Appel Extract, Aronia Extract, Mangosteen Extract, Granaatappel Extract, Scherpe Kers Extract, Pruim Extract, Frambozenzaad Extract, Aardbei Extract, Appelsap, Witte Druivensap, Natuurlijke Smaak, Natuurlijke Kleurstof, Citroenzuur , Natriumbenzoaat

A23OXI (Havvn Jus) wordt door ons als importeur (Havvn Europe) wereldwijd verkocht. Wij zijn exclusief importeur voor Europa, Afrika en Azië.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 650 g