Sapkuur van Breuß – 250 gram

24,95

De Breuß-sapkuur, vernoemd naar de befaamde Oostenrijkse natuurgeneeskundige Rudolf Breuß, staat bekend om zijn reputatie als een verfrissende en reinigende methode voor het lichaam.

Artikelnummer: 8720865841557 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Verkwikkende Reiniging: De Breuß-sapkuur

De Breuß-sapkuur, vernoemd naar de befaamde Oostenrijkse natuurgeneeskundige Rudolf Breuß, staat bekend om zijn reputatie als een verfrissende en reinigende methode voor het lichaam. Hoewel het belangrijk is te benadrukken dat de effecten van deze kuur variëren per persoon en dat het geen medische claims inhoudt, zijn er tal van voordelen die sommige mensen hebben ervaren bij het volgen van de Breuß-sapkuur.

Ontgiften in een Glas

Een opmerkelijk voordeel van de Breuß-sapkuur is het potentieel voor ontgifting. Deze kuur is doelbewust ontworpen om het lichaam te ondersteunen bij het ontgiften door middel van een combinatie van verse groente- en fruitsappen. Boordevol voedingsstoffen en antioxidanten, helpen deze sappen het lichaam bij het elimineren van schadelijke stoffen en het reinigen van de organen. Velen die de sapkuur volgen, melden een gevoel van verfrissing en vernieuwing nadat ze de kuur hebben afgerond.

Gewichtsbeheer op een Gezonde Manier

Een ander opvallend voordeel is het potentiële gewichtsverlies dat wordt geassocieerd met de Breuß-sapkuur. Vaak kiezen mensen voor deze kuur als een tijdelijke, gezonde methode om gewicht te verliezen. Door verse sappen te consumeren, krijgt het lichaam essentiële voedingsstoffen binnen zonder de overmaat aan calorieën die vast voedsel kan bevatten. Het kan dienen als een doeltreffende manier om het spijsverteringssysteem te resetten en de bewustwording van eetgewoonten te vergroten.

Energieboost na de Kuur

Bovendien wordt de Breuß-sapkuur vaak in verband gebracht met verbeterde energieniveaus. Sommige deelnemers rapporteren een toegenomen vitaliteit en alertheid na het voltooien van de kuur. Dit kan worden toegeschreven aan de zuiverende werking van de sappen en het verminderen van de belasting op het spijsverteringssysteem.

Bewuste Voedingskeuzes Stimuleren

Een ander aandachtspunt is het bevorderen van bewustwording van voeding. De Breuß-sapkuur spoort deelnemers aan om kritisch na te denken over hun eetgewoonten en bewust te worden van de voedingsstoffen die ze in hun lichaam opnemen. Het fungeert als een katalysator voor het aannemen van een gezondere levensstijl en het maken van betere voedingskeuzes op de lange termijn.

Stralende Huid na de Kuur

Tot slot wordt de Breuß-sapkuur soms geassocieerd met een verbeterde huidconditie. Dankzij de overvloed aan antioxidanten en hydraterende stoffen in de sappen melden sommige mensen een gezondere gloed en uitstraling van hun huid na het voltooien van de sapkuur.

Belangrijke Overwegingen

Het is echter van cruciaal belang op te merken dat het volgen van een sapkuur, inclusief die van Breuß, niet voor iedereen geschikt is. Het raadplegen van een zorgprofessional, vooral voor personen met bestaande gezondheidsproblemen, is sterk aanbevolen. Daarnaast is het essentieel om bewust te zijn van het tijdelijke karakter van dergelijke kuren en het belang van het handhaven van een gebalanceerd dieet op de lange termijn voor een duurzaam welzijn.

Toepassing

Neem driemaal daags een glas met het aangemaakte sap. Het allerbeste effect krijgt u door dit in combinatie met vasten te doen.

  1. Ontgiftend;
  2. Verfrissend;
  3. Gewichtsbeheer-ondersteunend;
  4. Energie-verhogend;
  5. Bewustzijns bevorderend.

Neem 1-2 eetlepels met poeder uit de pot en los dit op in een groot glas. Dit vergt enige tijd om het goed te mengen. Drink deze sap-oplossing op het gebruikelijke tijdstip van de maaltijd. Drink gedurende de dag ruim water om zodoende toxische stoffen goed te kunnen afvoeren. Neem evt. Mariadistel thee om de lever te ondersteunen. Volgens de beschrijving in het boek van Rudolf Breuß duurt de kuur 42 dagen. U kunt dit boekje raadplegen: ISBN 3-00-018407-4.

Ingrediënten:

Rode Biet, Wortel, Selderie, Aardappel en zwarte Rettich. De groentes zijn zodanig gemalen dat geen verlies optreedt van essentiële inhoudsstoffen zoals vitamines en mineralen.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 650 g