Turkesterone – 90 capsules – Ajuga Turkestanica Extract

24,95

De capsules zijn van 100% Ajuga Turkestanica Extract. Bevat 630mg Ajuga Turkesterone Extract.

Artikelnummer: 8720865841564 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Turkesterone

Ontdek de unieke samenstelling van Ajuga Turkestanica Extract, een hoogwaardig voedingssupplement ontwikkeld ter ondersteuning van jouw streven naar spiergroei, kracht en welzijn. Ajuga Turkestanica, afkomstig van de Ajuga plant, bevat een aanzienlijke dosis Turkesterone, een natuurlijk ecdysteroid met potentiële voordelen.

Belangrijkste Kenmerken:

1. Spiergroei en Kracht: De formule van Turkesterone is ontworpen om de eiwitsynthese te bevorderen, wat kan leiden tot verbeterde spiergroei en krachtontwikkeling.
2. Lichaamssamenstelling en Vetverlies: Ondersteunt een gezonde lichaamssamenstelling en kan bijdragen aan het verminderen van lichaamsvet, waardoor je lichaam een slanker en gespierder uiterlijk kan krijgen.
3. Optimale Prestaties: Geschikt voor atleten en fitnessliefhebbers, kan Turkesterone het uithoudingsvermogen verbeteren en de hersteltijd na inspanning verkorten, wat leidt tot betere prestaties.
4. Adaptogene Ondersteuning: Ervaar de adaptogene eigenschappen van Turkesterone, die kunnen helpen stress te verminderen en het lichaam beter in staat stellen om met vermoeidheid om te gaan.
5. Antioxidatieve Bescherming: Biedt bescherming tegen vrije radicalen en oxidatieve stress, wat gunstig is voor algemene gezondheid en welzijn.

Gebruiksaanwijzing:

Neem één à twee keer per dag één capsule Turkesterone in, bij voorkeur voor of na de maaltijd. Dit supplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. Raadpleeg een zorgverlener voordat je begint met het gebruik van dit product. Dit is van belang als je onderliggende gezondheidsproblemen hebt of andere medicijnen gebruikt.

Met Ajuga Turkestanica Extract 630mg kies je voor een natuurlijke benadering van jouw gezondheidsdoelen. Elk supplement wordt vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op de puurheid en effectiviteit van ons product. Neem de regie over je welzijn en ontdek vandaag nog de potentiële voordelen van Ajuga Turkestanica Extract 630mg!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g