Tekentang / Ticksmouse – Verwijdert teken van elke grootte

13,95

Tekentang / Ticksmouse

  • Niet aanraken van de teek
  • Makkelijk, snel, veilig
  • De teek uit de natuur verwijderen – geen nieuwe beet
  • Teek blijft opgesloten – latere borreliose test mogelijk
Artikelnummer: 0747726572779 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Tekentang / Ticksmouse

De Tekentang / Ticksmouse is een innovatief apparaatje. Het is ontworpen om teken van elke grootte gemakkelijk en veilig te verwijderen, zonder de teek aan te raken. Met zijn unieke ontwerp en functionaliteit biedt de Ticksmouse een ideale oplossing voor het verwijderen van teken, waardoor het risico op ziektes zoals de ziekte van Lyme wordt verminderd.

Een van de belangrijkste voordelen van de Ticksmouse is dat het verwijderen van teken snel, eenvoudig en veilig gebeurt. Door gebruik te maken van de meegeleverde adapter kunnen zelfs jonge teken (nimfen), die vaak moeilijker te verwijderen zijn vanwege hun kleine formaat, veilig worden verwijderd. Dit vermindert het risico op infectie en ziekteoverdracht aanzienlijk.

Een ander belangrijk aspect van de Ticksmouse is dat het de teek opsluit in een reservoir. Op deze manier wordt verdere verspreiding van de teek en mogelijke ziekteoverdracht voorkomen. Dit betekent dat de teek uit de natuur wordt verwijderd, waardoor de kans op herhaalde beten tijdens toekomstige wandelingen wordt verminderd.

Bovendien maakt het opvangen van de teek in de Ticksmouse het mogelijk om later borreliose-tests uit te voeren en andere ziekteverwekkers te onderzoeken. Dit biedt gemoedsrust aan de gebruiker en stelt hen in staat om eventuele gezondheidsrisico’s nauwlettend in de gaten te houden.

Een handige functie van de Ticksmouse is het gemakkelijk schoon te maken ontwerp. Als het scrollwiel wat stroef wordt, kan de Ticksmouse eenvoudig worden afgespoeld in de vaatwasser, waardoor het scrollen weer soepel verloopt.

Al met al biedt de Tekentang / Ticksmouse een effectieve en handige oplossing voor het verwijderen van teken van elke grootte, met minimale inspanning en maximaal gemak. Met zijn unieke eigenschappen en functionaliteit is het een onmisbaar hulpmiddel. Gemaakt voor iedereen die regelmatig in de natuur verblijft en zich wil beschermen tegen tekenbeten en de bijbehorende gezondheidsrisico’s.

Zie hieronder de instructievideo van de tekentang / ticksmouse:

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 12 × 12 × 2 cm