Samento 3.0 tinctuur – 100 ml – Herbes D’elixir

19,95

Ter verbetering van de weerstand ná een ziekte zoals bijvoorbeeld Lyme.

100ML: voldoende voor 30 dagen (3 x daags 15 druppels).

Artikelnummer: 8720865565521 Categorieën: , Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Algemeen: Samento 3.0 complexe kruiden tinctuur

De tinctuur is een speciaal geselecteerd tinctuur voor gebruik voor het aansterken van de weerstand na bv de ziekte van Lyme. De tinctuur en bevat unieke kruiden van Herbes D’elixir.  De Samento 3.0 geeft aan dat het een complexe tinctuur is. Op basis van de eigenschappen van deze kruiden is deze samengesteld. De tinctuur is natuurlijk en bestaat uit kruiden op alcoholbasis. De Herbes D’elixir tincturen zijn makkelijk in gebruik. Herbes D’elixir is al 85 jaar de koploper in kruiden en tincturen en staat voor kwaliteit en vakkundigheid. 

Samento (katteklauw) is ook als enkelvoudige tinctuur verkrijgbaar: Samento

 

Gebruiksaanwijzing Samento 3.0:

Neem tussen de 15 en 30 druppels afhankelijk van het lichaamsgewicht en los dit op in wat water. Een tinctuur hoeft niet persé op de nuchtere maag ingenomen te worden. Bewaar het flesje op een donkere plek op kamertemperatuur.  Referentie gewicht is 70kg.

 

Inhoud: 

  • Samento (katteklauw);
  • Knoflook;
  • Brandnetel (blad);
  • Alcohol, vrij van synthetische bestanddelen. De alcohol is tevens het conserveringsmiddel, waardoor de tinctuur lang te bewaren is.

 

Let op: Op basis van de geneesmiddelenwet benadrukken wij dat deze tinctuur geen medicijn is. Bij zwangerschap altijd advies vragen aan uw behandelend arts of huisarts. 

 

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

Herbes D’elixir:

Herbes D’elixir stelt al 85 jaar kruiden, kruidenmengsels en tincturen samen die uw gezondheid ondersteunen. De kruiden worden zoveel mogelijk op biologische oorsprong uitgezocht. Onze producten zijn vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG. 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 120 g
Samento 3.0 tinctuur - 100 ml - Herbes D'elixir

Samento 3.0 tinctuur - 100 ml - Herbes D'elixir