Ontslakkings kruiden (nr.14) – kruidenthee – 100 gram

5,95

Ontslakkings kruiden voor het detoxen van uw lichaam

Artikelnummer: 8720618452382 Categorie: Tags: , , , ,
Beschrijving

Beschrijving

Ontslakkings kruiden (nr 14)

Ontslakkings kruiden thee ondersteunt het schoonmaken van het lichaam inwendig.

Het ontslakken wordt ook wel detox of ontgiften genoemd.

Het lijkt wel of het een hype is, maar wat houdt het nu in.

Door het gene dat we eten en drinken komt er allerlei goede maar ook “giftige” stoffen binnen, denk bv aan sporen van landbouwgif of verontreiniging van zware metalen (uit uitlaatgassen van industrie en auto’s). Deze verontreiniging willen we niet opgeslagen hebben in ons vet of in onze organen. Met behulp van verschillende mogelijkheden is dit ons lichaam uit te werken. De ontslakkings thee is hierbij behulpzaam. Indien u bv ‘s morgens een kan vol zet kunt u dit gedurende de dag drinken, evt ook nog gewoon water erbij drinken, zodat u veel naar het toilet moet. Door middel van het plassen zal nu de verontreiniging ons lichaam verlaten.  Er zijn nog meer methoden om dit te bereiken, dit is veelal op internet te vinden. Maar ook de dikke darm wordt gereinigd, juist door deze goed schoon te maken zal de darm beter functioneren.  Dit is het doel van het schoonmaken van de darm. Voedsel zal beter worden opgenomen en resten zullen niet achter blijven.

Belang van een schone darm (colon):

95% Van de vermeende hartklachten zijn niet te achterhalen, maar kunnen  problemen van de dikke darm zijn. Met name in het linker gedeelte (dus onder het hart) de zogenaamde “Duivelsbocht” is een vernauwing, hier kan zich van alles ophopen waardoor het lijkt alsof men een hart aandoening heeft. De reguliere medische wetenschap heeft weinig kennis van dit fenomeen en probeert door bloedverdunners dit op te “lossen”. En ziet het als een hart/vaten aandoening.

Een heel simpel zelf testje is bij klachten: sterk naar rechts te buigen met het bovenlichaam, ook het hoofd naar rechts te doen (niet draaien, maar knikken, dus op de rechter schouder te leggen.) Wordt de pijn minder dan is het grote kans dat het de darm is.  Raadpleeg uw arts en volg goed zijn/ haar bevindingen.

Als u besluit te gaan “kuren” bouw dit dan rustig op. De eerste dagen niet meer dan 3 kopjes per dag. Indien u meer vermoeidheid opmerkt, dan weet u dat de thee aan het werk is. Goed blijven drinken om de afval stoffen uit het lichaam te werken. Gedurende drie weken achtereen te gebruiken daarna een rustpauze van 1 week. Vervolgens kan de ontslakkings thee een aantal keren per week gebruikt worden. Denk er om: altijd alles met mate!!!

Gevolgen:  vieze stinkende ontlasting, misschien wat vermoeidheid (het lichaam is aan het werk). Deze klachten zijn met een paar dagen over.

Hoe lang doen?: een week lang de kruidenmelange gebruiken, vervolgens een pauze inlassen. Dit is maandelijks uit te voeren. Niet langdurig uitvoeren, het heeft geen nut (schoon is schoon) en kan ook nadelig worden.

Ingrediënten:
 • Boneschillen;
 • Driekl. Viooltje;
 • Kamille;
 • Kattedoornwortel;
 • Vuilboom;
 • Zoethout;
 • Brandnetel;
 • Senne peul;
 • Senneblad;
 • Berkenblad;
 • Anijszaad;
 • Goudsbloem;
 • Korenbloem;
 • Venkelzaad.

Werkzame stoffen: saponinen, alkaoïden, flavonoïden, organische zuren, glycoside, anthrachionen, bitterstoffen, slijmstof, was, anethol, calendula-sapogenine, carotinoïde, xanthophyl en enzymen.

Inhoud:

100 gram

Gebruik:

Neem driemaal daags een kop maag-darm kruiden thee.

Gebruik hiervoor een volle theelepel kruiden, doe deze in een zeefje o.i.d. en giet hier gekookt water op. Eerst even af laten koelen, dus niet het kokende water op de kruiden doen. Laat de kruiden 5 tot 10 minuten trekken. Hoe langer u de kruiden laat trekken des te meer werkzame stoffen uit de kruiden in het thee water getrokken zijn. U kunt ook een potje kruiden thee voor de gehele dag maken en deze thee thee dan gedurende de dag drinken. Een bijkomend voordeel is van de kruiden thee dat men meteen meer vocht binnenkrijgt. In het algemeen drinken we te weinig.

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontslakkings kruiden (nr.14) – kruidenthee – 100 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *