Hart en Bloedvaten Tinctuur – 100 ml – Herbes D’elixir

14,95

Hart en Bloedvaten kruiden Phyto Tinctuur.

Hart en bloedvaten kruiden Phyto Tinctuur voor het behoud van een goede, normale en gezonde bloeddruk.

Artikelnummer: 8720589842212 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Hart en Bloedvaten kruiden Phyto Tinctuur

Hart en Bloedvaten tinctuur voor het behoud van een goede, normale en gezonde bloeddruk.

Ingrediënten:
  • Alcohol (30% vol)
  • Meidoorn blad met bloemen;
  • Duizendblad;
  • Maretak;
  • Rozemarijn;
  • Citroenmelisse.

De hart en bloedvaten kruiden phyto tinctuur hebben wij ook als kruidenmelange. Indien u liever een kruiden thee drinkt, kunt u ook driemaal daags een kop kruiden thee drinken getrokken van de Hart en Bloedvaten Kruiden.

Hart en Bloedvaten kruiden Phyto Tinctuur;

Procedure (hoe wij de kruiden inleggen):

De kruiden worden ingelegd in de alcohol en worden gedurende tenminste vier weken dagelijks geschud om het maximale te bereiken. Vervolgens wordt het geheel meerdere keren gezeefd en wordt de vloeistof in glazen flesjes gegoten. Kruiden Phyto Tinctuur houdt in dat gebruik wordt gemaakt van het gehele product van de plant. Dat wil niet altijd zeggen de plant op zich maar blad, of bloem, bloemblaadjes, wortel en daadwerkelijk de gehele plant. Het betreft dus geen geïsoleerde (synthetische) grondstoffen. We zijn met kruidenkunde bezig en niet farmacie.

Alternatief: Zeer zelden wordt ook weleens het overgebleven residu verbrand, gezuiverd en weer aan de tinctuur toegevoegd. Na verbranding houdt men in principe de mineralen over. Aangezien het altijd om een verbrandingsproces gaat, zijn wij hier geen voorstander van, Wilt u toch extra mineralen dan kunt u ook Herberals nemen. Dit product is zuiver en bevat een natuurlijk complex aan mineralen.

Voedsel en veiligheid:

Herbes D’elixir koopt de producten (grondstoffen) in bij Europese bedrijven. De grondstoffen hebben analyses en/of certificaten. Wij passen het HACCP toe, hierdoor bent u gegarandeerd van een goed product.

Prijsstelling:

Herbes D’elixir is importeur, groothandel en ambachtelijk producent in één bedrijf verenigd, geen dure en grote overhead, maar een lean and mean recht toe recht aan bedrijf.

Algemeen:
  • De productie is handmatig;
  • Wat wij aan electriciteit verbruiken is 100% groene stroom.
Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm