Meidoorn Kruiden Tinctuur

12,95

 

  • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
  • 100% Natuurlijk
  • Makkelijk gebruik
Artikelnummer: 8720865565842 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Meidoorn Kruiden Tinctuur – 100 ml – Herbes D’elixir

De voordelen van Meidoorn kruiden tinctuur
  • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
  • 100% Natuurlijk
  • Makkelijk gebruik

 

Meidoorn Kruiden tinctuur algemeen:

Meidoorn kruiden tinctuur is een speciaal geselecteerd tinctuur en bevat unieke kruiden van Herbes D’elixir. Dit tinctuur is natuurlijk en bestaat uit kruiden op alcoholbasis. De Herbes D’elixir tincturen zijn makkelijk in gebruik. Herbes D’elixir is al 85 jaar de koploper in kruiden en tincturen en staat voor kwaliteit en vakkundigheid.

 

Gebruiksaanwijzing:

30-40 druppels in een glaasje water innemen, niet meer dan drie keer per dag. De aanbevolen dosis niet overschrijden. werking wordt na ca twee weken merkbaar, minimaal 6 weken aaneen gebruiken, maximaal effect over een periode van 6 maanden. Een tinctuur hoeft niet per se op de nuchtere maag ingenomen te worden. Bewaar het flesje op een donkere plek op kamertemperatuur.

 

Inhoud: 100ml , Craetegus.

Alcohol (30%), vrij van synthetische bestanddelen. De alcohol is tevens het conserveringsmiddel, waardoor de tinctuur lang te bewaren is.

 

Let op: Op basis van de geneesmiddelenwet benadrukken wij dat een tinctuur geen medicijn is. Bij zwangerschap altijd advies vragen aan uw behandelend arts of huisarts.

 

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

 

Herbes D’elixir stelt al 85 jaar kruiden, kruidenmengsels en tincturen samen die uw gezondheid ondersteunen. De kruiden worden zoveel mogelijk op biologische oorsprong uitgezocht. Onze producten zijn vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g