Neem Kruiden Tinctuur – 100 ml – Herbes D’elixir

12,95

 • Voor de gewrichtsfunctie
 • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
 • 100% Natuurlijk
 • Makkelijk gebruik
Artikelnummer: 8720865565828 Categorie: Tags: , ,
Beschrijving

Beschrijving

Neem Kruiden tinctuur algemeen:

Neem Kruiden phyto tinctuur is een speciaal geselecteerd tinctuur en bevat unieke kruiden van Herbes D’elixir. Dit tinctuur is natuurlijk en bestaat uit kruiden op alcoholbasis. De Herbes D’elixir tincturen zijn makkelijk in gebruik. Herbes D’elixir is al 85 jaar de koploper in kruiden en tincturen en staat voor kwaliteit en vakkundigheid.

De voordelen van Neem Kruiden phyto tinctuur
  • Voor de gewrichtsfunctie
  • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
  • 100% Natuurlijk
  • Makkelijk gebruik
Gebruiksaanwijzing:

Doe 15 tot 30 druppels in een glaasje water en neem dit maximaal drie keer per dag in. Dosering opbouwen beginnende met 5 druppels per keer. kan ook als compres op de huid worden toegepast. Aangegeven dosis niet overschrijden. Niet geschikt voor jeugdigen onder de 16 jaar. Een tinctuur hoeft niet per se op de nuchtere maag ingenomen te worden. Bewaar het flesje op een donkere plek op kamertemperatuur.

 

Inhoud: 100ml , gemalen neem blad (Azadirachta Indica).

Alcohol(30%), vrij van synthetische bestanddelen. De alcohol is tevens het conserveringsmiddel, waardoor de tinctuur lang te bewaren is.

 

Let op: Op basis van de geneesmiddelenwet benadrukken wij dat een tinctuur geen medicijn is. Bij zwangerschap altijd advies vragen aan uw behandelend arts of huisarts.

 

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

 

Herbes D’elixir stelt al 85 jaar kruiden, kruidenmengsels en tincturen samen die uw gezondheid ondersteunen. De kruiden worden zoveel mogelijk op biologische oorsprong uitgezocht. Onze producten zijn vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g