Oregano olie – 100 ml – Herbes D’elixir

12,25

Oregano olie 100ML

Goed voor mens en dier

Beschrijving

Beschrijving

Oregano olie 10% geëmulgeerd.

Oregano olie – 100 ml is een goed opneembare oregano oplossing voor humaan gebruik.

De oregano plant staat bekend om zijn bijzondere eigenschappen voor mens en dier.

De oregano plant wordt geoogst en vervolgens wordt onder hoge druk de pure olie uit de plant gehaald. Nadat het oregano olie/water mengsel is afgekoeld, drijft de olie op het water. Deze olie wordt met natuurlijke lecithine geschikt gemaakt voor consumptie. 100% zuivere onverdunde oregano olie kan niet gebruikt worden voor consumptie, het is veel en veel te sterk, u kunt uw slokdarm en maag verbranden.

Gebruik:

De oregano olie kunt u innemen als volgt:

Doe drie druppels in een glas met wat water. Doe deze oplossing in uw mond en vul weer wat water in het glas. Slik nu de olie oplossing door en spoel daarna uw mond met het tweede beetje water en slik dit ook door. Dit kunt u twee à drie maal per dag doen, meer is niet nodig.

 

Ik kan u helaas niet informeren waarvoor de Oregano olie – 100 ml geschikt is, maar in het algemeen is het om de weerstand van de blaas, maag en darmen te verhogen.

let op: dit is geen medicijn, maar een voedingssupplement.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Oregano olie 100 ml 10% - Herbes D'elixir
Oregano olie 10% geëmulgeerd is een goed opneembare oregano oplossing voor humaan gebruik. De oregano plant staat bekend om zijn bijzondere eigenschappen voor mens en dier.