Sold out

Dimethylsulfoxide (DMSO) 100ml 99,9%

19,95

Dimethylsulfoxide (DMSO) is een veelzijdige organische verbinding met uitstekende oplosbaarheid. Gebruikt als drager voor verschillende stoffen, heeft het toepassingen in de industrie en onderzoekslaboratoria en particuliere sector.

Let op dit wordt NIET verkocht in Nederland maar wordt vanuit Duitsland verstuurd, u koopt het in Duitsland. Zie link onder de tekst in de product beschrijving.

Uitverkocht

Artikelnummer: 950567699217 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Dimethylsulfoxide (DMSO) 100ml 99,9%

Obwohl DMSO verschiedene Vorteile hat, ist Vorsicht geboten bei der Anwendung. Es ist wichtig, mögliche Nebenwirkungen und individuelle Empfindlichkeiten zu berücksichtigen. Dennoch bleibt DMSO eine faszinierende Substanz mit vielfältigem Potenzial, bei dem weitere Untersuchungen den vollen Umfang seiner Vorteile aufzeigen können, ohne dabei medizinische Ansprüche zu implizieren.

Vertaling en toelichting van DMSO 100ml

Dimethylsulfoxide (DMSO) is een veelzijdige organische verbinding met uitstekende oplosbaarheid, nuttig in de industrie en laboratoria als oplosmiddel.

DMSO fungeert als penetratiemiddel, verbeterend voor de absorptie van stoffen in de farmaceutische industrie, zoals bij huidgeneesmiddelen.

Dimethylsulfoxide staat ook bekend om het bevorderen van de doorbloeding, wat nuttig kan zijn bij het ondersteunen van het herstelproces na letsel.

Hoewel DMSO diverse voordelen heeft, vereist het gebruik ervan voorzichtigheid vanwege mogelijke bijwerkingen en individuele gevoeligheden.

DMSO blijft een boeiende stof met potentieel diverse toepassingen, waarbij verdere onderzoeken de volledige voordelen onthullen zonder medische claims te impliceren.

Verdunnen bij gebruik met gezuiverd water, iedere verontreiniging dat gemaakt wordt in de oplossing wordt vervolgens ook in de huid opgenomen.

Dit is een Duits product en kan alleen in Duitsland gekocht worden. Wij kunnen dit niet leveren. Gebruiksaanwijzing is ook in het Duits.

Klik op de onderstaande link om door verwezen te worden naar de Duitse site.

Klik hier

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g