Back
Next product
Voetbad met ionisator Voetbad met ionisator voor ontgifting Oorspronkelijke prijs was: €132,00.Huidige prijs is: €110,00.

N-Acetyl-Cysteïne Ethyl Ester (Nacet) – 100 capsules

29,95

NACET (NAC ESTHYL ESTER) is een veelbelovende verbinding zonder medische claims, kan de antioxidantcapaciteit ondersteunen, de levergezondheid bevorderen en de ademhalingsfunctie verbeteren. Onderzoek naar mogelijke cognitieve voordelen is gaande. Individuele reacties variëren; overleg met een zorgverlener wordt aangeraden.

Artikelnummer: 8720865841403 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

N-Acetyl-Cysteïne Ethyl Ester (NAC ESTHYL ESTER): Een Overzicht van Potentiële Gezondheidsvoordelen

N-Acetyl-Cysteïne Ethyl Ester (NAC Ethyl Ester) is een verbinding die de laatste jaren toenemende aandacht heeft gekregen vanwege mogelijke gezondheidsvoordelen. Hoewel er geen medische claims worden gemaakt, is er aanzienlijk onderzoek verricht naar de diverse toepassingen en positieve effecten die het op het menselijk lichaam kan hebben.

antioxidantcapaciteit ondersteunen

Een belangrijk potentieel voordeel van NAC-Ethyl Ester is het vermogen om de antioxidantcapaciteit van het lichaam te ondersteunen. Als een precursor van glutathion, een belangrijke endogene antioxidant, kan NAC-Ethyl Ester helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het verminderen van oxidatieve stress. Hierdoor wordt het beschouwd als een waardevolle stof voor het ondersteunen van de algehele gezondheid van cellen en weefsels.

Bevordering van glutathionproductie

Een ander opmerkelijk aspect van NAC-Ethyl Ester is het vermogen om de aanmaak van glutathion te bevorderen. Glutathion speelt een cruciale rol bij het ontgiften proces in de lever, waar het helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam. Deze eigenschap maakt NAC-Ethyl Ester aantrekkelijk voor diegenen die hun levergezondheid willen ondersteunen.

Invloed op slijmproductie in de luchtwegen

NACET (NAC ESTHYL ESTER) heeft ook invloed op de slijmproductie in de luchtwegen. Het staat bekend om zijn slijmoplossende eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van de viscositeit van slijm, waardoor het gemakkelijker wordt om het op te hoesten. Dit maakt NAC-Ethyl Ester tot een veelgebruikt supplement bij mensen die hun ademhalingsgezondheid willen bevorderen.

Mogelijke rol bij cognitieve functie

Bovendien wordt NAC-Ethyl Ester onderzocht vanwege zijn mogelijke rol bij het ondersteunen van de cognitieve functie. Hoewel meer onderzoek nodig is, suggereren sommige studies dat NAC-Ethyl Ester neuro protectieve eigenschappen kan hebben en mogelijk gunstig kan zijn bij de ondersteuning van de hersengezondheid.

Belang van voorzichtigheid en verder onderzoek

Het is belangrijk op te merken dat hoewel NAC-Ethyl Ester veelbelovend is, individuele reacties kunnen variëren, en het is altijd raadzaam om met een zorgverlener te overleggen voordat men nieuwe supplementen aan het dieet toevoegt. NAC-Ethyl Ester biedt interessante perspectieven voor de bevordering van de algehele gezondheid, maar verdere onderzoeken zijn nodig om de volledige reikwijdte van de voordelen ervan te begrijpen.

DOSERING:

1-2 Capsules per dag. 50mg NACET (gelijk aan 1000mg NAC).