Lion’s Mane – 500 mg per capsule – Vegan – 100 capsules

22,95

  • Cognitieve ondersteuning
  • Zenuwstelselondersteuning
  • Spijsverteteringsvoordelen
  • immune ondersteuning
Artikelnummer: 8720865841243 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Lion’s Mane is een paddenstoelsoort die bekend staat om zijn opvallende uiterlijk dat lijkt op de manen van een leeuw. Lion’s Mane is één van de enige adaptogene paddestoelen. Het heeft als adaptogeen een regulerende werking bij en na een stressrespons voor de hersenen. Daarnaast ondersteunt Lion’s Mane de lichaamseigen groei functie NGF (nerve gbs-growth factor)

Voordelen:

1. Cognitieve ondersteuning
Enkele onderzoeken wijzen erop dat Lion’s Mane gunstig kan zijn voor de hersenfunctie en cognitieve vaardigheden. Het schijnt de groei en ontwikkeling van zenuwcellen te bevorderen, wat mogelijk kan leiden tot verbeteringen in geheugen, concentratie en algemene mentale helderheid.

2. Zenuwstelselondersteuning
Lion’s Mane wordt verondersteld neuro protectieve eigenschappen te bezitten, wat betekent dat het mogelijk kan bijdragen aan de bescherming en ondersteuning van het zenuwstelsel. Dit kan voordelig zijn voor aandoeningen die gerelateerd zijn aan zenuwschade of degeneratie.

3. Spijsverteringsvoordelen
Lion’s Mane bevat voedingsvezels en andere componenten die een gezonde spijsvertering kunnen bevorderen. Het wordt traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering en om bepaalde spijsverteringskwesties te verlichten.

4. Immune ondersteuning
Lion’s Mane-paddenstoelen zijn rijk aan antioxidanten en zijn onderwerp van onderzoek naar mogelijke immuun modulerende effecten. Hoewel er meer onderzoek nodig is, suggereren aanwijzingen dat het mogelijk kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

Gebruiksaanwijzing:

Neem dagelijks 1-2 capsules met water in. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Gebruik als aanvulling op een gezonde voeding. Raadpleeg een arts als u medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.

Bijzondere Bewaarvoorschriften:

Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 6 × 6 × 11 cm