Serrapeptase – 120.000 spu – 60 capsules

22,95

Serrapeptase – 120.000 spu ondersteunt o.a. luchtwegen, gezicht holtes en breekt ongewenste eiwitten af.

 

Artikelnummer: 8720865841137 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Serrapeptase – 120.000 SPU Enzym Capsules: Optimaal Welzijn voor de Luchtwegen en Meer

Ervaar de voordelen van Serrapeptase met onze geavanceerde formule, rijk aan 120.000 SPU (Serratio Peptidase Eenheden) per capsule. Serrapeptase, afkomstig van de geïsoleerde bacterie van de Zijderups, kan diverse facetten van welzijn ondersteunen, met speciale aandacht voor gezonde luchtwegen en sinussen.

Elke zorgvuldig samengestelde capsule biedt een zuivere, additiefvrije oplossing. Ons product voldoet aan strenge normen, is geschikt voor veganisten en vrij van GMO, TSE/BSE en veelvoorkomende allergenen, in overeenstemming met EU-regulatie EU2007/068EG.

Eenvoudig in gebruik:

Neem dagelijks één capsule voor een maaltijd of 3 uur na een maaltijd, met ruim water. Een enkele pot Serrapeptase – 120.000 SPU biedt een royale voorraad voor 60 dagen. Raadpleeg bij het gebruik van bloedverdunners vooraf een zorgprofessional. Voor mensen met gevoeligheden kan de capsule geopend worden en de helft van de inhoud worden ingenomen. Hoewel de interactie van het product met borstvoeding, zwangerschap en baby’s niet volledig bekend is, adviseren we voor deze groep het product niet te gebruiken.

Opslaginstructies:

Bewaar het product op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen, voor optimale versheid. De houdbaarheidsdatum (THT) staat vermeld onderaan de verpakking, als garantie voor de kwaliteit.

Verbeter uw reis naar welzijn met Serrapeptase – 120.000 SPU Enzym Capsules, die u een natuurlijke optie bieden om luchtwegen en algehele vitaliteit te ondersteunen. Ontdek de weldaad van Serrapeptase vandaag nog.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 30 g
Afmetingen 5 × 5 × 9 cm