Nattokinase 100mg capsules – 100 stuks (2.000 FU)

24,95

Nattokinase gemaakt uit gefermenteerde GMO-vrije Sojaboon.

Bevat 2.000FU (100mg) per capsule

Artikelnummer: 8720865841038 Categorie: Tags: , ,
Beschrijving

Beschrijving

Nattokinase 100mg capsules

Nattokinase 100mg capsules

Wat houdt Nattokinase in?

Nattokinase is een enzym, geïsoleerd uit natto, dat wordt gemaakt op basis van gefermenteerde sojabonen. Aan gekookte sojabonen wordt de ‘goede’ bacterie Bacillus Subtilis Natto toegevoegd. Het geheel fermenteert, na de fermentatie wordt het geheel gedroogd en fijn gemalen vervolgens gecapsuleerd te worden. Per capsule is 100mg aan het enzym “nattokinase” aanwezig

Wat doet Nattokinase?

Bacillus subtilis is een veel voorkomende darmbacterie dat belangrijk is voor onze darmgezondheid. Een recent Japans onderzoek heeft aangetoond dat Bacillus subtilis, wanneer het wordt gebruikt om sojabonen te fermenteren als voedsel, een gunstig effect heeft op enzymen in het maagdarmkanaal. Daarnaast ontstaat er nattokinase. Uit een zeer recent gepubliceerde peer reviewed onderzoek is gebleken dat Nattokinase in belangrijke mate bijdraagt aan het elimineren van het S.. eiwit. Dit eiwit is kunstmatig gecreëerd t.b.v. van de spuit tegen corona. Dit kunstmatige eiwit hoort niet in ons lichaam thuis.

In de praktijk gebeurt het nogal eens dat men aan de Nattokinase extra Vit K1 en K2 toevoegt. Nattokinase is opzich al een bloedverdunner, gebruikt u dus bloedverdunners dan is het oppassen met Nattokinase.

Kunnen niet gevaccineerde mensen ook Nattokinase innemen?

Het antwoord hierop is ronduit JA. Een oude term dat zeer veel gebruikt wordt is shedding. Gevaccineerde mensen kunnen door direct of indirect contact met ongevaccineerde mensen het S-eiwit overbrengen.  In levend bloed analyse (LBA) is dit ook waar te nemen. Als gevolg hiervan kunnen ongevaccineerde mensen dus ook het S-eiwit in zich krijgen, dit wil men niet, u bent niet voor niets ongevaccineerd. U heeft er veel voor over gehad om het niet te nemen.  Mocht u in contact komen met gevaccineerde dan is de kans zeer reëel dat u toch de S-eiwit krijgt. Inname van Nattokinase is dan voor u ook de mogelijkheid  om de eventuele S-eiwit te elimineren.

Hoe Nattokinase te gebruiken?

Neem 1 x daags 1 capsule, wegspoelen met wat water.  Niet tijdens een maaltijd innemen. Het potje bevat 100 capsules, dit is dus voor ruim drie maanden voorraad.

 

 

Let op! Onze capsules bevatten alleen pure Nattokinase geen vulmiddelen. Een capsule bevat 100MG aan nattokinase, is gelijk aan 2.000FU.