Sold out

Rhodiola Kruiden Tinctuur – 100 ml – Herbes D’elixir

12,95

 • Zorgt mede voor een goede weerstand
 • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
 • 100% Natuurlijk
 • Makkelijk gebruik

Uitverkocht

Artikelnummer: 8720589842120 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Rhodiola Kruiden tinctuur algemeen:

Rhodiola Kruiden phyto tinctuur is een speciaal geselecteerd tinctuur en bevat unieke kruiden van Herbes D’elixir. Dit tinctuur is natuurlijk en bestaat uit kruiden op alcoholbasis. De Herbes D’elixir tincturen zijn makkelijk in gebruik. Herbes D’elixir is al 85 jaar de koploper in kruiden en tincturen en staat voor kwaliteit en vakkundigheid.

De voordelen van Rhodiola Kruiden phyto tinctuur
  • Zorgt mede voor een goede weerstand
  • Tinctuur gebaseerd op speciaal recept van Herbes D’elixir
  • 100% Natuurlijk
  • Makkelijk gebruik
Gebruiksaanwijzing:

30 tot 40 druppels in een glaasje water innemen, niet meer dan twee keer per dag. De aanbevolen  dosis niet overschrijden. Bij voorkeur niet `s avonds innemen. half uur voor het eten innemen. Raadpleeg uw arts of therapeut. Niet combineren met antidepressiva en bètablokkers. Dit middel is een voedingssupplement en geen vervanger van enig medicijn. Bewaren op kamer temperatuur, donker en buiten bereik van kinderen.

 

Inhoud: 100ml , Rhodiola Radix.

Alcohol(30%), vrij van synthetische bestanddelen. De alcohol is tevens het conserveringsmiddel, waardoor de tinctuur lang te bewaren is.

 

Let op: Op basis van de geneesmiddelenwet benadrukken wij dat een tinctuur geen medicijn is. Bij zwangerschap altijd advies vragen aan uw behandelend arts of huisarts.

 

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

 

Herbes D’elixir stelt al 85 jaar kruiden, kruidenmengsels en tincturen samen die uw gezondheid ondersteunen. De kruiden worden zoveel mogelijk op biologische oorsprong uitgezocht. Onze producten zijn vrij van GMO, TSE/BSE en Allergenen volgens richtlijn EU2007/068EG.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g