Zwarte Komijn 500mg Capsules

19,95

Zwarte Komijn 500mg Capsules.

let op geen olie!

Onze zwarte komijn bestaat uit het oorspronkelijke  product, dit is onder lage temperatuur gemalen.

Artikelnummer: 8720618452771 Categorie: Tag:
Beschrijving

Beschrijving

Zwarte Komijn 500mg Capsules

Botanische tekening zwarte komijn of nigella / Bron: Köhler's Medizinal Pflanzen, Wikimedia Commons (Publiek domein)

Zwarte Komijn 500mg capsules zijn gemaakt van de pure Zwarte Komijn. Er zijn hier nagenoeg geen aanbieders van. Herbes D’elixir maakt de capsules uit gemalen zwarte komijn, dit gebeurt onder lage temperatuur.

In tegenstelling tot de veel aangeboden Zwarte Komijn olie kan de gemalen variant niet oxideren. Geoxideerde zwarte komijn olie is van geen waarde en kan zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. Door

het persen van de zwarte komijn en het vervolgens filteren houdt men een olie over waarin niet alle bestanddelen zitten. Door het kruid te malen behoudt men het oorspronkelijke product met al zijn nutriënten.

 

Inhoudsstoffen zwarte komijn

Zwarte komijn bestaat voor 80% uit gezonde vetzuren. Daarnaast zitten er ruim 100 bio flavonoïden of fyto nutriënten in. Dat zijn stoffen die elkaar versterken in werking. Fyto nutriënten zijn verantwoordelijk voor het grote scala aan medicinale werkingen van zwarte komijnolie. Overige stoffen die in dit wonderlijke zaad zitten zijn: aminozuren, proteïnen, koolhydraten, vaste en vluchtige oliën, verzadigde (20%) en onverzadigde (80% Omega 3, 6 en 9) vetzuren, alkaloïden, saponinen, vitaminen en mineralen.

Gebruik van Zwarte Komijn 500 mg capsules:

Gebruik 3x daags 1 capsule, voor de maaltijd innemen.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 100 g