Back
Previous product
Voetbad met ionisator Voetbad met ionisator voor ontgifting Oorspronkelijke prijs was: €132,00.Huidige prijs is: €110,00.

Matrix repair bad – 300 gram – anti-verouderingseffect

24,95

Matrix Repair Bad is een bad additief met een anti-verouderingseffect.

Artikelnummer: 8720865841533 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Matrix Repair Bad is een bad additief met een anti-verouderingseffect.

Verouderingsproces van de huid

Milieuvervuiling, UV-stralen, stress, stimulerende middelen en ongezonde voeding hebben een holistisch effect op de vroegtijdige veroudering van de huid en laten hun sporen na. Een slechte lymfecirculatie, onvoldoende doorbloeding, onvoldoende toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen en een verminderde afvoer van metabolische afvalstoffen zijn de lelijke gevolgen. Het huidverouderingsproces is echter genetisch bepaald.

De interne klok zet het verouderingsproces al in een vroeg stadium in gang. De opperhuid wordt dunner en droger, het collageen verliest elasticiteit en veerkracht en de huidcellen regenereren langzamer. Lelijke fronsrimpels beginnen te verschijnen. De biologische klok kan echter een diepwerkend werkingsspectrum worden misleid.

Schoonheidsactivator voor de huid

Bindweefsel is net zo gevoelig als een koraalrif. De speciaal gevormde siliciumkristallen van Matrix Repair Bad geven biofotonen vrij. Tegelijkertijd optimaliseert de siliciumchipstructuur het zuurstofgebruik van de cellen en kan het de huid en lichaamsvorm gladmaken. Huidirritaties en afvalstoffen kunnen worden weggespoeld. Het Matrix Repair Bad is het voordelige alternatief voor de bekende lichaamspakking in de schoonheidssalon.

Ingrediënten

Dolomiet – zeoliet – natriumbicarbonaat, spirulina, 15% parelpoeder (per 100 g: calcium: 26,16 g, totale hoeveelheid vrije aminozuren 42,4 g. Sapion 1,69 g)

Aanbevolen gebruik

Voeg 3 – 5 eetlepels Matrix Repair Bad toe aan het inweekbad (de hoeveelheid kan worden verhoogd tot 6 eetlepels als een intensiever effect gewenst is). Een maximale bad tijd van 20 minuten wordt aanbevolen. Ontspan ten minste 15 minuten na het bad. Om optimaal te profiteren, dien je het wekelijks te gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen van dit product bekend.

Opmerking

Dit is een cosmetisch product en is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 300 g