Zeoliet poeder – 400 Gram – ZeolithMED

29,99

Zeolith med 400 Gram

Artikelnummer: 8720589842885 Categorie: Tags: , , ,
Beschrijving

Beschrijving

Zeoliet poeder – 400 Gram

Zeoliet poeder – 400 Gram heeft met Europees toelating nummer (CE 0481)

Het Zeoliet MED poeder, is gecertificeerd als medisch product voor inwendig gebruik bij de mens en heeft een ontgiftende werking door de adsorptie van bepaalde schadelijke stoffen. Zeolietpoeder is een natuurlijk voorkomend mineraal gesteente. Het effect van zeolietpoeder is puur fysiek. Zeoliet heeft holtes in zijn natuurlijke kristalroosterstructuur. Deze poriën werken als een filter en binden verontreinigende stoffen, b.v. B. kwik, lood, cadmium, aluminium, ammonium en histamine. Voor een optimaal effect wordt het oppervlak van de zeoliet vergroot door micronisatie. De werking van zeoliet is onder andere afhankelijk van de korrelgrootte. Hoe fijner het poeder, hoe lager de dosis. Hoe grover de zeoliet, hoe hoger de dosering. Zeoliet MED-poeder heeft een gemiddelde korrelgrootte van ca. 27 micrometer.

Om te ontgiften.

Zeoliet is een 100% natuurlijk, vulkanisch, klei-mineraal. Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanische as in zeeën terecht kwam. De vulkanische as deeltjes reageerden met de zout ionen

Vorming natuurlijk Clinoptiloliet Zeoliet.

van de zee en vormden op de bodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in der jaren ontwikkeld tot het vulkanische mineraal: zeoliet.

zeoliet:

Er komen in de natuur diverse soorten Zeoliet voor o.a. Bentoniet, Clinoptiloliet, Heulendiet, Mordeniet, Natroliet, Analciem, enz enz.

Gecertificeerde Zeoliet (CE0481 ZeolithMED)

Zeoliet wordt op meerdere plaatsen in de wereld gedolven. Er zijn ca. 40 Clinoptiloliet mijnen te vinden. Het Zeoliet  is afkomstig van de meest zuivere en schone Clinoptiloliet Zeolietmijn die er te vinden is. Deze mijn komt in de vele wetenschappelijke publicaties naar voren als de beste mijn voor Clinoptiloliet als detoxmiddel.

Zeoliet poeder

Het Zeoliet wordt gedolven in de vorm van grote brokken. Vervolgens worden deze brokken vermalen tot het Zeoliet poeder. Het Zeoliet poeder wat van de mijn afkomstig is heeft een korrelgrootte van ca. 50 – 150 micron. Deze korrelgrootte is echter niet afdoende voor het menselijk lichaam om te gebruiken voor humane consumptie. Sterker nog, wanneer deze korrelgrootte door mensen wordt geconsumeerd kan dit lijden tot schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Deze korrelgrootte is gevaarlijk voor de slokdarm, maag en darmsysteem.

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm