Voetbad met ionisator voor ontgifting

Oorspronkelijke prijs was: €132,00.Huidige prijs is: €110,00.

Voetbad met ionisator voor ontgifting.

De negatieve ionen onttrekken de gifstoffen uit uw voeten.

Hoe donkerder het water, hoe harder u dient te detoxen.

Artikelnummer: 8720865841519 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Voetbad met ionisator voor ontgifting

Optimaliseer Je Ontgifting met Voetbaden en Ionisator

In onze moderne wereld worden we voortdurend blootgesteld aan diverse verontreinigende stoffen en toxines die zich in ons lichaam kunnen ophopen. Het is daarom van essentieel belang om doeltreffende methoden te vinden voor ontgifting en het behoud van een gezonde levensstijl. Een opkomende wellness-trend om deze uitdaging aan te gaan, is het gebruik van voetbaden met een ionisator. Ontdek hier de voordelen van deze methode voor een effectievere ontgifting.

Gebruik dit niet als er metalen implantaten in het lichaam aanwezig zijn!

1. Grondige Reiniging van Toxines:

Met ionisatietechnologie in voetbaden worden elektrisch geladen ionen in het water geïntroduceerd, die zich hechten aan gifstoffen en vrije radicalen in het lichaam. Hierdoor kunnen deze schadelijke stoffen op een efficiëntere wijze het lichaam verlaten, wat resulteert in een diepere reiniging in vergelijking met conventionele ontgiftingsmethoden.

2. Stimulering van de Bloedcirculatie:

De ionen in het voetbad stimuleren de bloedcirculatie in de voeten, wat de afvoer van afvalstoffen bevordert en de zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar de cellen verbetert. Een verbeterde circulatie draagt bij aan algehele gezondheid en vermindert vermoeidheid.

3. Stressverlichting en Ontspanning:

Naast ontgifting biedt het ionisatieproces ook ontspannende voordelen. Het contact met negatieve ionen kan stress verminderen en het welzijn bevorderen, waardoor een holistische benadering van gezondheid wordt ondersteund.

4. Herstel van Lichaamsbalans:

Voetbaden met ionisator helpen het lichaam in evenwicht te brengen door het zuur-base-evenwicht te ondersteunen. Ze verminderen de zuurgraad in het lichaam, wat vaak het gevolg is van een onevenwichtige levensstijl en voeding. Een gebalanceerd pH-niveau bevordert een gezonde stofwisseling en immuniteit.

5. Gemakkelijke Toepassing:

Een extra voordeel is het gebruiksgemak van voetbaden met ionisator. Deze niet-invasieve en ontspannende methode kan eenvoudig thuis worden toegepast, waardoor het een praktische keuze is voor mensen met een drukke levensstijl.

In het kort, optimaliseer je ontgifting met voetbaden en ionisator – een innovatieve, praktische en doeltreffende aanvulling op jouw ontgiften routine.

6. Het verschil tussen een “normaal” voet bad en een voetbad met ionisator:

Een standaard voetbad kalmeert vermoeide voeten, terwijl een voetbad met ionisator dieper gaat. Ionisatie bevordert ontgiften door gifstoffen aan te trekken, wat resulteert in een grondige reiniging en bevordering van welzijn. U ziet het verschil overtuigend na een half uur echt detoxen. Het water wordt zo smerig dat u zeker zult denken: “zat dat allemaal in mijn lichaam”.

7. Het gebruik van het voetbad:

Vul het voetbad met ionisator met lauw warm water en voeg één maatschepje zout toe. Plaats je voeten in het water, druk op het start knopje op het centrale display. Elke led lampje vertegenwoordigt 5 minuten. Zodra het rode lampje brandt, is de reiniging voltooid. Vergelijk het water met de foto in het boekje voor een visuele beoordeling. De frequentie is maximaal ieder 48 uur. Drink gedurende het detoxen een ruim glas water (  aangevuld met een mineralencomplex: Herberals )

8. Onderhoud van het voetbad:

Gooi na het detoxen het bad water weg in het toilet of door de gootsteen. Maak het bad schoon en droog. Droog de ionisator ook goed af, eerst even afspoelen met schoon water. Doe dit schoonmaken goed, want anders zal de rommel in het voetbad vast blijven zitten, wat er voor de volgende gebruiker niet smakelijk zal uitzien.

9. Waarom ontgiften met de voetbad met ionisator?:

Omdat we in een wereld leven waarin we constant last hebben van voedsel dat bespoten is met biocides of gewoon troep uit het regenwater op groentes ed. Bewerkt voedsel bevat allerlei ingrediënten dat niet in ons lichaam thuis hoort. Hoe meer preventief gehandeld wordt, door bijvoorbeeld Zeoliet te gebruiken, of eigen gefabriceerde producten te maken, hoe beter het is. Maar we ontkomen er ook niet aan, de lucht die we inademen verontreinigt door bv Chemtrails, of overwaaiende Spike-proteïnen er zijn zoveel mogelijke verontreinigingen die we ongevraagd binnenkrijgen dat we heden ten dage wel actief ons moeten reinigen.  Twee à drie keer in de week, in het begin, daarna is het een kwestie van 1 x per week. Op deze manier werk je actief aan een schoon lichaam en een beter functionerend immuunsysteem.

10. Proberen?

Wilt u dit voetbad met ionisator eerst proberen? Dat kan! U kunt dan naar ons bedrijf komen in Lochem. U kunt dan een 30 minuten durend voetbad nemen, onder het genot van een glas kruiden thee. Na die tijd krijgt nog een glas water aangevuld met Herberals (mineralen complex).  Wij hebben geen aparte ruimte, maar u zit gewoon bij ons tussen alle mooie producten. Om misbruik te voorkomen (mensen die meerdere malen blijven proberen) rekenen we € 25,- voor deze “proef”. Mocht u tot aankoop overgaan dan verrekenen we dit. Niet op de bonnefooi aankomen, omdat we ook wel in andere magazijnen zijn of producten aan het maken zijn waarbij we de “klus” eerst willen afmaken. Maak even een afspraak via whatsapp.

11. Ervaringen met het voetbad met ionisator.

Na jarenlang te hebben geworsteld met orgaanpijn, lage rugpijn en pijn tussen mijn schouderbladen in 2010, ontdekte ik het genezende effect van een wekelijks voetbad. Gedurende maanden onderging ik wekelijks een half uur therapie waarin ik mijn voeten baadde. De resultaten waren opmerkelijk: mijn overgevoeligheid verminderde en mijn rugpijn nam af. Het water werd helderder, en ik voelde me aanzienlijk beter. Hoewel ik graag zo’n apparaat wilde, schrok de prijs van € 1200,00 me af. Het idee wekelijks naar Amsterdam te reizen, € 50,- te betalen plus € 10,- parkeerkosten en kostbare tijd te verspillen, motiveerde me om zelf een betaalbaar alternatief te importeren. Nu staat er thuis een voetbad, dat we regelmatig gebruiken. Als ik het even vergeet, verbaas ik me telkens weer over de troebelheid van het water na een korte sessie – een herinnering aan de impact op mijn welzijn.

12. Door te detoxen bent u bezig om uw lichaam weer te reinigen, kan ik verontreiniging ook voorkomen.

Nee, dat gaat u niet lukken. Doordat we dagelijks in contact komen met zoveel invloeden van buiten af, is het onmogelijk om volledig schoon te blijven. We komen continu met Electro smog in aanraking, Door in ademen krijgen we ook van alles binnen, maar ook door ons eten.

Electro smog kan je zoveel mogelijk proberen te beperken, maar de hele wereld is één grote magnetron, overal straling. Door Shun-gite (koolstofstenen) is dit al te beperken. Gooi de smartmeter uit je huis. Scherm de meterkast af. Ik heb hem ook nog vol gegooid met schelpen grit, dit verkopen we voor de kippen voor beter kalkopname. Dit is ook een probaat middel. Voor preventieve maatregelen zijn heel veel dingen te doen. Een goede kennis van mij: Erik Leemkuil kan hier veel over vertellen.

Bij inademen wordt het al lastig, je zal je toch moeten bewegen in deze wereld en met binnen in je huis blijven wordt het ook niet beter van, dit is lastig. Ik probeer in elk geval de grote stad te mijden.

Verontreiniging via je eten te voorkomen vergt discipline. Goed etiketten lezen en proberen zelf e.e.a te verbouwen, ikzelf neem dagelijks Zeoliet in om in elk geval het verontreinigde voedsel te zuiveren door Zeoliet producten in poeder of capsule vorm. Zeoliet kan zware metalen, pesticide en biocides aan zich binden en dit op een natuurlijke manier uit het lichaam laten gaan.

13. Wanneer NIET te gebruiken:

Indien u ergens in uw lichaam metalen implantaten heeft kan de ionisator NIET gebruikt worden.

 

14. Voorbeeld foto’s:

 

Dit is dezelfde persoon. Op de foto links boven was de eerste keer van het detoxen, rechts onder was na 4 keer . Helaas is de foto niet scherper te krijgen.

 

Het resultaat wanneer een “roker” gaat detoxen met de ionisator. Het voetbad water is gelijk aan de koffie in het glas.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 2500 g