Borega-complex – 100 ml – na een tekenbeet

69,95

Borega-Complex ondersteunt het zenuwstelsel.

Borega-complex bevat 100ML aan natuurlijke essentiële oliën met toegevoegde mineralen en sporenelementen. Draagt bij tot een verhoogde weerstand.

Voor het gebruik na een teken beet

Beschrijving

Beschrijving

Borega-complex na een tekenbeet.

Borega-complex is een voedingssupplement dat dagelijks gebruikt wordt ter verhoging van de weerstand. Het Borega-complex kan bij een tekenbeet  direct op het wondje gedaan worden.  Prikt enorm, maar even doorzetten, het heeft een antiseptische werking. Indien de teek nog aanwezig is kan dit ook op de teek gesmeerd worden en hem vervolgens draaiend trekkend verwijderen. Let op NOOIT in de teek knijpen. Ook wordt gesteld dat een teek nooit verdoofd mag worden omdat het dan juist zijn maag inhoud in de huid zou loslaten, tot nu toe zijn hier geen directe aanwijzingen voor, dat dit daadwerkelijk zo is.  Neem een gaasje en doe dit als kompres op het wondje en enige tijd laten zitten. Het mooiste apparaatje hiervoor is de Ticksmouse. Kost een paar euro en zou eigenlijk in iedere (hand)tas/ EHBO kist moeten zitten.

Indien u Borega-complex als voedingssupplement wilt gebruiken kunt u 3 x daags 3 druppels gebruiken. Doe de druppels in een glas water en drink rustig op, hoeft niet persé voor een maaltijd.

Disclaimer: Volgens de geneesmiddelen wet mogen wij geen aanprijzing doen of commerciële uitingen doen over producten die niet aangemeld zijn in het register voor geneesmiddelen, wij zijn ook geen vergunninghouder in de zin van de wet. Belangrijk voor u als consument is dat u nu een keuze kunt maken, indien u doorleest en het product eventueel aanschaft accepteert u dat u geen medicijn of geneesmiddel in de zin van de geneesmiddelen wet heeft gekocht. De wet(gever) verklaart dat u een gemiddeld onderscheidings vermogen heeft en niet in staat bent om reclame voor supplementen (voeding) en geneesmiddelen te onderscheiden. Lees daarom alles goed door. Wij geven u deze waarschuwing ter bescherming van u zelf maar ook om te voorkomen dat de overheid ons met enorme boetes opzadelt.

Dit product kunnen wij alleen beschrijven in algemeenheden:

Volgens de lijst van KOAG/KAG mogen wij enige algemene uitlatingen doen.

 • Borega-complex is goed voor belang  van het zenuwstelsel (70.02 verordening)
 • Borega-complex verhoogt de weerstand van het organisme. (82.01)
 • Borega-complex ondersteunt het afweersysteem (82.04)
 • Borega-complex activeert het afweersysteem (82.05)
 • Borega-complex bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen (82.07)
 • Borega-complex ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem (82.09 en 82.10)
 • Borega-complex bij vermoeidheid (84.01)
 • Borega-complex ondersteunt/ helpt bij het herstel na ziekte om het lichaam weer fit te krijgen (103.30)
 • Borega-complex  gebruiken na een tekenbeet.
 • Borega-complex 100ML  3 x 3 druppels daags gedurende langere tijd te gebruiken,  tot nu toe zijn geen bijverschijnselen bekend..
 • Borega-complex is samengesteld uit essentiële oliën.
werkingsmechanisme:

De combinatie van grondstoffen van Borega-complex  hebben een sterke werking tegen een breed spectrum van micro-organismen.  Het bacterie dodend effect van de grondstoffen berust op het verhoogd doorlaatbaar maken van het celmembraan voor protonen en ionen, waardoor de bacterie zijn integriteit verliest en essentiële cel componenten als Nucleïnezuren en ATPase weglekken, als gevolg hiervan worden Hsp60-en 70 geïnduceerd. Hierdoor neemt de mobiliteit van de betreffende bacteriën af, dit anti-microbiële effect is in vitro al tegen tientallen micro-organismen in klinische onderzoeken aangetoond. De metabolische processen die essentieel zijn voor de energie voorziening van bacteriën worden verstoord, waardoor deze afsterft.

Disclaimer: Borega-complex is geen medicijn of medisch hulpmiddel. Borega-complex is een voedingssupplement, zorg altijd voor een gevarieerde voedingspatroon.  Raadpleeg vooraf uw arts of eventueel uw therapeut.   Borega-complex wil geen relatie leggen met welke ziekte of aandoening dan ook.  Lees eerst elders op de site de geneesmiddelen wet.

 

Voor meer informatie omtrent dit product kunt u contact opnemen via het contactformulier

Borega-complex wordt als complete kuur aangeboden. U dient het protocol nauwgezet te volgen. De moeilijkheid bij het gebruik van Borega-complex zit hem niet in het moeten doen en het innemen van vermogens kostende supplementen, u moet juist dingen niet meer doen. Uw levensstijl draagt enorm bij, bij het herstel/ verhogen van de weerstand na een tekenbeet.

De kuur houdt in:

Gedurende een week het gebruiken van de ontslakkingskruiden van Herbes D’elixir hiermee doorgaan totdat de kruiden op zijn. De eerste week driemaal daags een kopje kruiden thee, na deze week wordt er begonnen van Borega-complex, ook nu dient u de kruiden thee te gebruiken, dit tot de drie weken bereikt zijn, of de kruiden op zijn. De kuur met  Borega-complex kuur duurt twee honderd dagen. Het flesje is toereikend hiervoor.

Hoe beter uw voedingspatroon is, hoe meer kans van slagen deze kuur heeft.

Enkele tips:

Suiker en lyme gaan niet samen, vermijd dit, dus geen suiker

Alcohol en lyme gaan niet samen, vermijd dus alcohol

De lyme bacterie houdt van een zure omgeving vermijd dus producten/ levensmiddelen die verzuren.

 

Ervaringen:

Reeds velen hebben Borega-complex gebruikt soms met zeer verbluffende resultaten, een heel enkele maal alleen met het meer energie hebben. Maar met een scoringspercentage van ca 65-70% is het zeer hoopvol. Op de site staan ergens getuigenissen van gebruikers met hun ervaring met Borega-complex..

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 125 g