Zeoliet Poeder – 200 Gram – ZeolithMED

18,95

ZeolithMed 200 gram poeder is een gecertificeerd product met Europese toelating:

(ZeolithMED CE0481)

 

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 8720618452764 Categorieën: , Tags: , ,
Beschrijving

Beschrijving

Zeoliet poeder 200 gram

Zeolith Med  200 gram heeft met Europees toelating nummer (CE 0481)

Zeoliet MED poeder, 200 gram, is gecertificeerd als medisch product voor inwendig gebruik bij de mens en heeft een ontgiftende werking door de adsorptie van bepaalde schadelijke stoffen. Zeolietpoeder is een natuurlijk voorkomend mineraal gesteente. Het effect van zeolietpoeder is puur fysiek. Zeoliet heeft holtes in zijn natuurlijke kristalroosterstructuur. Deze poriën werken als een filter en binden verontreinigende stoffen, b.v. B. kwik, lood, cadmium, aluminium, ammonium en histamine. Voor een optimaal effect wordt het oppervlak van de zeoliet vergroot door micronisatie. De werking van zeoliet is onder andere afhankelijk van de korrelgrootte. Hoe fijner het poeder, hoe lager de dosis. Hoe grover de zeoliet, hoe hoger de dosering. Zeoliet MED-poeder heeft een gemiddelde korrelgrootte van ca. 27 micrometer.

Om te ontgiften.

Zeoliet is een 100% natuurlijk, vulkanisch, klei-mineraal. Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanische as in zeeën terecht kwam. De vulkanische as deeltjes reageerden met de zout ionen van de zee en vormden op de bodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in der jaren ontwikkeld tot het vulkanische mineraal: zeoliet.

Vorming natuurlijk Clinoptiloliet Zeoliet.Zeoliet:

Er komen in de natuur diverse soorten Zeoliet voor o.a. Bentoniet, Clinoptiloliet, Heulendiet, Mordeniet, Natroliet, Analciem, enz enz.

Gecertificeerde Zeoliet (CE0481 ZeolithMED)

Zeoliet wordt op meerdere plaatsen in de wereld gedolven. Er zijn ca. 40 Clinoptiloliet mijnen te vinden. Het Zeoliet  is afkomstig van de meest zuivere en schone Clinoptiloliet Zeolietmijn die er te vinden is. Deze mijn komt in de vele wetenschappelijke publicaties naar voren als de beste mijn voor Clinoptiloliet als detoxmiddel.

 Zeoliet poeder

Het Zeoliet wordt gedolven in de vorm van grote brokken. Vervolgens worden deze brokken vermalen tot het Zeoliet poeder. Het Zeoliet poeder wat van de mijn afkomstig is heeft een korrelgrootte van ca. 50 – 150 micron. Deze korrelgrootte is echter niet afdoende voor het menselijk lichaam om te gebruiken voor humane consumptie. Sterker nog, wanneer deze korrelgrootte door mensen wordt geconsumeerd kan dit lijden tot schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Deze korrelgrootte is gevaarlijk voor de slokdarm, maag en darmsysteem.

Eigenschappen van Zeoliet
De wonderbaarlijke eigenschappen van het Zeoliet zijn met name te wijten aan de specifieke vindplaats en het activatieproces van het Zeoliet poeder.

De vindplaats bepaalt o.a. de honingraatstructuur van het zeolietkristal en de porie grootte. De porie grootte van het Zeoliet is 0,4 nm (0,4 nanometer = 4 angstrom). De honingraatstructuur en de porie grootte zijn van wezenlijk belang voor de werking als ionenwisselaar en het binden van de zware metalen en gifstoffen.

Door het zeoliet poeder te activeren wordt het reactieve oppervlak van het zeoliet  enorm en kan oplopen tot ca. 600 m2 per gram. De korrelgrootte van geactiveerd zeoliet poeder is ultra fijn en slechts ca. < 10 micron.

Honingraatstructuur clinoptiloliet zeoliet

Honingraat structuur Zeoliet

Het poreuze zeoliet kristal bestaat uit aluminium silicaat verbindingen. Het kristal is van nature negatief geladen en heeft zich, bij de vorming van het kristal, geneutraliseerd met positieve mineralen uit de natuur (o.a. calcium, magnesium, kalium, natrium en ijzer).

 

Meer over Zeoliet (Duitstalig): https://www.youtube.com/watch?v=J0ZYtmw8oO4

Herbes D’elixir BV is importeur van ZeolithMED

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 250 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Zeoliet Poeder 200 gram
Zeoliet poeder 200 gram (ZeolithMed) met Europees toelating nummer (CE0481) De voordelen van ZeolithMed: - Natuurlijk - Detoxen - Extra mineralen - Kwaliteit - Europees gekeurd - Snel geleverd