Zeoliet – 200 capsules – Detox vulkaanmineralen – ZeolithMED

34,95

Zeoliet  (ZeolithMED ) voor 33 dagen.

Zeoliet poeder  is een gecertificeerd product met Europese toelating:

(ZeolithMED CE0481)

 

Beschrijving

Beschrijving

Zeoliet – 200 capsules – Detox vulkaanmineralen – ZeolithMED

Zeoliet – 200 capsules

ZeolithMed: Zeoliet capsules heeft Europees toelating nummer (CE 0481)
Om te ontgiften.

Zeoliet is een 100% natuurlijk, vulkanisch, klei-mineraal. Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanische as in zeeën terecht kwam. De vulkanische asdeeltjes reageerden met de zout ionen van de zee en vormden op de bodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in der jaren ontwikkeld tot het vulkanische mineraal: zeoliet.

Vorming natuurlijk Clinoptiloliet Zeoliet.Zeoliet:

Er komen in de natuur diverse soorten Zeoliet voor o.a. Bentoniet, Clinoptiloliet, Heulendiet, Mordeniet, Natroliet, Analciem, enz enz.

Gecertificeerde Zeoliet (CE0481 ZeolithMED)

Zeoliet wordt op meerdere plaatsen in de wereld gedolven. Er zijn ca. 40 Clinoptiloliet mijnen te vinden. Het Zeoliet  is afkomstig van de meest zuivere en schone Clinoptiloliet Zeolietmijn die er te vinden is. Deze mijn komt in de vele wetenschappelijke publicaties naar voren als de beste mijn voor Clinoptiloliet als detoxmiddel.

 Zeoliet poeder

Het Zeoliet wordt gedolven in de vorm van grote brokken. Vervolgens worden deze brokken vermalen tot het Zeoliet poeder. Het Zeoliet poeder wat van de mijn afkomstig is heeft een korrelgrootte van ca. 50 – 150 micron. Deze korrelgrootte is echter niet afdoende voor het menselijk lichaam om te gebruiken voor humane consumptie. Sterker nog, wanneer deze korrelgrootte door mensen wordt geconsumeerd kan dit lijden tot schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Deze korrelgrootte is gevaarlijk voor de slokdarm, maag en darmsysteem.

Eigenschappen van Zeoliet

De wonderbaarlijke eigenschappen van het  Zeoliet  zijn met name te wijten aan de specifieke vindplaats en het activatieproces van het Zeoliet poeder.

De vindplaats bepaalt o.a. de honingraatstructuur van het zeolietkristal en de porie grootte. De porie grootte van het Zeoliet is 0,4 nm (0,4 nanometer = 4 angstrom). De honingraatstructuur en de porie grootte zijn van wezenlijk belang voor de werking als ionenwisselaar en het binden van de zware metalen en gifstoffen.

Door het zeoliet poeder te activeren wordt het reactieve oppervlak van het zeoliet  enorm en kan oplopen tot ca. 600 m2 per gram.  De korrelgrootte van geactiveerd zeoliet poeder is ultra fijn en slechts ca. < 10 micron.

Het poreuze zeoliet kristal bestaat uit aluminium silicaat verbindingen. Het kristal is van nature negatief geladen en heeft zich, bij de vorming van het kristal, geneutraliseerd met positieve mineralen uit de natuur (o.a. calcium, magnesium, kalium, natrium en ijzer).
Honingraatstructuur clinoptiloliet zeoliet
Honingraat structuur Zeoliet

Zeoliet – 200 capsules gebruiksaanwijzing:

Neem 2 capsules zeoliet in de ochtend na het ontbijt met een glas water. N. Let op bij medicatie gebruik ivm met een veranderde opname, wij raden aan om minstens 2 uur tussen de consumptie van medicatie en zeoliet te laten.

Let op: Op basis van de geneesmiddelenwet benadrukken wij dat dit geen medicijn is. Bij zwangerschap altijd advies vragen aan uw behandelend arts of huisarts. Wij raden 2 a 3 uur verschil in tijd met medicatie minimaal aan.

Meer over Zeoliet (Duitstalig):

Zeolith Pulver 200 Gramm

Zeolith MED Pulver, 200 gramm, ist für die innere Anwendung beim Menschen als Medizinprodukt zertifiziert und wirkt durch Adsorption von bestimmten Schadstoffen entgiftend. Das pulver ist ein natürlich vorkommendes Mineralgestein. Die Wirkung von Zeolith Pulver ist rein physikalisch. Zeolith hat in seiner natürlichen Kristallgitterstruktur Hohlräume. Diese Poren wirken wie ein Filter und binden Schadstoffe, z. B. Quecksilber, Blei, Cadmium, Aluminium, Ammonium und Histamin. Für eine optimale Wirkung wird die Oberfläche des Zeolith durch Mikronisierung vergrößert. So ist die Wirkung von Zeolith unter anderem von der Körnung abhängig. Je feiner das Pulver, desto geringer die Dosis. Je gröber das Zeolith, umso höher die Dosierung. Zeolith MED Pulver hat eine durchschnittliche Korngröße von ca. 27 Mikrometer.

Zeolith Pulver Dosierung

Falls von Ihrem Arzt nicht anders verordnet langsam einschleichen, z. B. 1x täglich 1 leicht gehäufter Teelöffel (3g) Zeolith MED Pulver in ca. 250 ml Wasser verrührt zu den Mahlzeiten trinken. Bei Bedarf kann die Anwendung langsam auf 2x, maximal 3x täglich gesteigert werden.

Zeolith Pulver Anwendung

Zeolith Pulver kommt vorsorglich und bei Beschwerden zur Anwendung, deren Ursache die Aufnahme von bestimmten Schadstoffen ist. Es kann sowohl äußerlich als auch innerlich angewendet werden. Zeolith Pulver ist auch als Hautpuder für die äußerliche Anwendung verfügbar. Für die innere Anwendung beim Menschen wird Zeolith Pulver in Wasser verrührt getrunken.

Mehr über Zeolith:

Mehr information auf deutsch: www.herbesdelixir.de

Herbes D’elixir BV is importeur van ZeolithMED

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 250 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Zeoliet - 200 capsules - Detox vulkaanmineralen - ZeolithMED
De voordelen van Zeoliet - Natuurlijk - Detoxen - Extra mineralen - Kwaliteit - Snel geleverd