Sold out

Zeoliet – 200 capsules – Detox vulkaanmineralen – ZeolithMED

34,95

Zeoliet van ZeolithMED is een gecertificeerd product met Europese toelating:

(ZeolithMED CE0477)

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8720618452115 Categorieën: , Tags: , , ,
Beschrijving

Beschrijving

ZeolithMED vulkaanmineralen – 200 detox-capsules 

Natuurlijk medisch hulpmiddel ter ondersteuning van het binden en afvoeren van zware metalen uit het organisme, met Europees toelating nummer (CE0477).

Samenstelling: Clinoptiloliet-zeoliet ultrafijn à 500mg per cellulose-capsule

De voordelen van ZeolithMed:
  • Natuurlijk
  • Detoxen
  • Extra mineralen
  • Kwaliteit
  • Europees gekeurd
  • Snel geleverd
Beoogd gebruik:

Dit natuurlijke medische hulpmiddel ondersteunt het binden en afvoeren van zware metalen (Pb, Hg, Cr, Cd, Al and N) uit het organisme van volwassen personen. Het kan bij chronisch verhoogde zware metaal-waarden optredende symptomen zoals vermoeidheid en hoofdpijn verminderen.

Soort en duur van het gebruik van zeoliet poeder:

Medisch hulpmiddel voor oraal gebruik: 2-3 maal daags 2 capsules met een glas water (250 ml) direct bij de maaltijd innemen. De innameduur bedraagt maximaal 12 weken. Bij herhaaldelijke inname moet een gebruikspauze van minimaal een week in acht worden genomen.

Bijwerkingen:

Met name in de eerste week na inname kan verstopping (obstipatie) ontstaan. In zeer zeldzame gevallen kunnen bij het begin van de inname winderigheid, buikpijn, misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid ontstaan.

Wisselwerkingen:

Neem bij gelijktijdige inname van medicijnen een interval van 2 uur in acht. Neem de medicijnen, indien door uw arts niet anders voorgeschreven, voor de inname van clinoptiloliet-zeoliet in.

Aanwijzingen bij voorvallen:

Alle in samenhang met het product opgetreden ernstige voorvallen moeten bij de fabrikant en de betreffende overheid van de lidstaat waarin de gebruiker woont, door de gebruiker worden gemeld.

Waarschuwingen en veiligheidsaanwijzingen:
Beëindig de inname als u onverwachte bijwerkingen merkt en raadpleeg uw arts. Bij het optreden van verstopping moet de vloeistoftoevoer worden verhoogd, de dosering worden verlaagd en evt. uw arts worden geraadpleegd. Patiënten met obstipatie, beperkte nierfunctie, een aandoening, die een behandeling met medicijnen of chemo of radiotherapie ondergaan, mogen het hulpmiddel alleen gebruiken na overleg met een arts. Vrouwen die borstvoeding geven of zwanger zijn, kinderen en jongeren (onder 18 jaar) moeten een arts raadplegen voor gebruik van het medische hulpmiddel. Product niet inademen. Niet tegelijkertijd met alcoholische, cafeïne en zuurhoudende dranken zoals grapefruit-, sinaasappel-, citroen en ananassap gebruiken. Bij oogcontact moeten de ogen voldoende worden gespoeld. Zorg tijdens het gebruik voor voldoende vloeistof in de vorm van water of andere alcoholvrije dranken. Niet bedoeld voor continu gebruik. Stop het gebruik als u een ongewoon effect opmerkt.
Bewaren en bruikbaarheid:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Verpakking na gebruik goed afsluiten. Bewaar het product droog en op kamertemperatuur. Beschermen tegen directe zonnestraling. Gebruik het product niet na de houdbaarheidsdatum.
Te gebruiken tot:
Zie houdbaarheidsdatum op de verpakking.
Verwijdering:
Inhoud en verpakking kunnen met het huishoudelijke afval worden verwijderd.

Tevreden? Laat een review achter van ons product en help ons beter vindbaar te maken.

Vragen? Wij beantwoorden graag uw vragen!

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 250 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Zeoliet - 200 capsules - Detox vulkaanmineralen - ZeolithMED
De voordelen van Zeoliet - Natuurlijk - Detoxen - Extra mineralen - Kwaliteit - Snel geleverd