Androxan Fertil – 120 capsules

39,95

Androxan fertil is een voedingssupplement ter ondersteuning van een normale vruchtbaarheid en voortplanting (procreatie) en ook ter ondersteuning van de regulatie van de hormonale activiteit en het behoud van de serumtestosteronspiegel in het bloed.

Artikelnummer: 8720865841434 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Androxan Fertil

Seksuele verbeteraar voor mannen met een kinderwens

Androxan fertil is een voedingssupplement ter ondersteuning van een normale vruchtbaarheid en voortplanting (procreatie) en ook ter ondersteuning van de regulatie van de hormonale activiteit en het behoud van de serumtestosteronspiegel in het bloed. Voor androxan fertil gebruiken we innovatieve maagzuurresistente cellulosecapsules.

Eigenschappen & kenmerken (gezondheidsclaims volgens EFSA)

Naast plantenextracten bevat androxan fertil ook een aminozuur en een complex van vitaminen en mineralen. De vitaminen ondersteunen belangrijke functies van ons lichaam. Pantotheenzuur (vitamine B5) draagt bij aan zowel de synthese als het normale metabolisme van steroïdhormonen, terwijl vitamine B6 ook bijdraagt aan de regulatie van de hormoonactiviteit. Naast vitaminen ondersteunen ook mineralen bepaalde lichaamsfuncties. Zo draagt selenium bij tot de normale vorming van sperma (spermatogenese), terwijl zink bijdraagt tot het behoud van normale serumtestosteronniveaus en tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting (procreatie).

Ingrediënten

Maca (Lepidium meyenii), aarddoorn (Tribulus terrestris), Muira Puama (potentiebos), L-arginine, vitamine C, niacine, riboflavine, vitamine B6, pantotheenzuur, ijzer, zink, selenium.

Aanbevolen dosering

Neem dagelijks vier capsules in met voldoende vloeistof. We raden aan om ze bij voorkeur ‘s avonds in te nemen op een lege maag. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaar dit product droog en buiten het bereik van kinderen.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm