Androxan Maca – 120 capsules

39,95

Door hun speciale eigenschappen en kenmerken kunnen deze fytochemicaliën, via de voeding ondersteuning bieden bij seksuele disfunctie.

Artikelnummer: 8720865565156 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Beoogd gebruik van androxan Maca 

Wij adviseren androxan Maca om het seksueel verlangen te vergroten. Androxan Maca is een hoogwaardig dieetvoedingsmiddel dat kan worden gebruikt als dieetondersteuning tegen seksueel verlangen. androxan is sinds 2001 op de markt en is een van de meest succesvolle en best verkochte producten als het gaat om het op natuurlijke wijze tegengaan van seksueel verlangen.

Eigenschappen & kenmerken

Androxan Maca bevat een speciaal “gegelatineerd” Lepidium meyenii (Maca) uit Zuid-Amerika, dat rijk is aan secundaire plantaardige stoffen. Door hun speciale eigenschappen en kenmerken kunnen deze fytochemicaliën, waaronder macaenen, macamiden en glucosinolaten, via de voeding ondersteuning bieden bij seksuele disfunctie.

Vervaardiging

In androxan Maca wordt specifiek gebruikgemaakt van de “gegelatineerde” Lepidium meyenii (Maca), afkomstig uit het Zuid-Amerikaanse Peru. Deze grondstof ondergaat een speciaal productieproces. Het gebruik van de term “gegelatineerde” Lepidium meyenii (Maca) duidt erop dat de grondstof een extrusieproces heeft ondergaan. In dit proces perst een extruder (twee tegengesteld draaiende schroeven met schroefdraad) de grondstof, waarbij de koolstofverbindingen zowel afbreken als verkorten. Dit maakt de “gegelatineerde” Lepidium meyenii (Maca) nog beter verteerbaar.

Daarnaast verhit men het poeder van de grondstof tot ongeveer 60-70 graden Celsius, wat resulteert in een pasteurisatieproces en de reductie van ziektekiemen. Dit proces beschadigt de ingrediënten macaenen, macamiden en glucosinolaten niet.In het Engels is de term voor Lepidium meyenii (Maca), dat het bovengenoemde productieproces ondergaat, “gelatinised”, wat onjuist vertaald is als gegelatineerd. Er is geen vertaling voor “gelatinised” in de relevante woordenboeken. De term heeft echter niets te maken met “gelatine”.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks vier capsules ‘s avonds met voldoende water in. Houd er rekening mee dat het een product is een om seksuele aversie tegen te gaan via een dieet. Het is bedoeld voor langdurig gebruik. We raden daarom aan om het 8 tot 12 weken te gebruiken. De verbeteringen voor elke consument kunnen anders optreden, afhankelijk van lichaamsgrootte/gewicht, gezondheidstoestand en organisme.

Bewaarvoorschriften

Koel & donker bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm