Androxan Prostal – 120 capsules

39,95

Androxan Prostal bevat een samenstelling van hoogwaardige plantenextracten, waardoor het een aanbevolen oplossing is voor leeftijdsgebonden prostaatvergroting.

Artikelnummer: 8720865841458 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Androxan Prostal – natuurlijke hulp bij goedaardige prostaatvergroting.

Androxan Prostal bevat een samenstelling van hoogwaardige plantenextracten en is een aanbevolen oplossing voor leeftijdsgebonden prostaatvergroting. De plantenextracten bevat uitsluitend  gecontroleerde teelt.

De prostaat is een kleine klier die in een ring rond de urinebuis ligt en bovendien betrokken is bij de productie van zaadvocht.

Vanaf de leeftijd van 30 jaar kan de prostaat vergroot raken en bij bijna alle mannen boven de 75 jaar wordt benigne prostaathyperplasie (BPH) vastgesteld.

Symptomen van een goedaardige prostaatvergroting

Naarmate de klier in de loop der jaren groter wordt, kan deze de plasbuis vernauwen, waardoor problemen bij het plassen worden veroorzaakt. Ongeveer 30% van alle mannen met dit probleem ervaart de volgende symptomen

Prostaatvergroting – hulp uit de natuur

Bij kruidenpreparaten werken verschillende stoffen samen, in tegenstelling tot medicijnen, die meestal maar één actief ingrediënt bevatten.
Al vele jaren hebben mensen kruidenpreparaten gebruikt om goedaardige prostaatvergroting te bestrijden, met het beste resultaat wanneer de vergroting tijdig wordt herkend en behandeld met Androxan Prostal.

Ingrediënten

lijnzaadextract, pompoenpitextract, capsulehuls: gelatine, maltodextrine, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, zinkgluconaat, vitamine C en natriumseleniet.

Aanbevolen inname

Neem ‘s ochtends twee capsules Androxan Prostal en ‘s avonds twee capsules met een glas water.

Wij raden aan Androxan Prostal gedurende een periode van twee maanden te gebruiken, aangezien het een product is voor langdurig gebruik.

Aanwijzing

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde voeding. Bewaar dit product droog en buiten het bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Het label van het product is geschreven in het Duits.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm