Androxan Menosin – 120 capsules

24,95

Androxan Menosin wordt gebruikt ter ondersteuning van overgangsverschijnselen en kan ook bijdragen aan het behoud van botten. De Flavomin formule is ontwikkeld in samenwerking met artsen en apothekers.

Artikelnummer: 8720865841441 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Androxan Menosin voor verschijnselen tijdens je menopauze

Elke vrouw gaat door de menopauze (van ongeveer 40 tot 60 jaar) waarin het oestrogeengehalte drastisch daalt. Deze fase gaat meestal gepaard met symptomen zoals gewichtstoename, opvliegers, stemmingswisselingen, slaapstoornissen, osteoporose en vaginale droogheid, evenals schommelingen in de sterkte en frequentie van de menstruatie. Je kunt deze symptomen “behandelen” met Androxan Menosin.

Androxan Menosin wordt gebruikt ter ondersteuning van overgangsverschijnselen en kan ook bijdragen aan het behoud van botten. De Flavomin formule is ontwikkeld in samenwerking met artsen en apothekers. Dit product is geen geneesmiddel maar een voedingssupplement met een hoogwaardige combinatie van zorgvuldig verwerkte plantenextracten, waardoor de best mogelijke kwaliteit en een gerichte, goed verdragen behandeling van je klachten wordt gegarandeerd. Met dit product kun je ook in deze moeilijke tijden je levenskwaliteit behouden. De behandeling van de klachten is afhankelijk van hoe ernstig je je klachten ervaart, niet alle vrouwen ontwikkelen dezelfde klachten. In de regel worden overgangsverschijnselen behandeld met hormoontherapie om de hormoonspiegels weer in balans te brengen, maar kruidenpreparaten zoals Androxan Menosin zijn ook erg belangrijk voor een succesvolle therapie.

Ingrediënten

Lepidium meyenii (maca) extract, capsule omhulsel: Gelatine, sojabonenextract, lijnzaadextract, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, ascorbinezuur, zinkgluconaat, niacinamide, D-a-tocoferylacetaat, calcium-D-pantothenaat, ijzerfumaraat, cholecalciferol, kopersulfaat, pyridoxine HCl, riboflavine, vitamine A-palmitaat, foliumzuur, biotine, kaliumjodide, natriumseleniet en cyanocobalamine.

Nieuw recept met toegevoegd: Black cohosh ca. 50mg per capsule

Aanbevolen inname

‘s ochtends 2 capsules, ‘s middags 1 capsule en ‘s avonds 1 capsule. Voor succes is een kuur van minstens 3 maanden aangeraden.

Opmerking

Dit product is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gezond dieet. Houd je strikt aan de aanbevolen dosering. Bewaar Androxan Menosin buiten het bereik van kinderen op een koele en droge plaats.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm