Zeoliet poeder 400 gram – detox vulkaanmineralen – Herbes D’Elixir

29,99

Voor het binden van zware metalen en het neutraliseren van ammonia, pesticides en myco-toxinen.

Artikelnummer: 8720589842878 Categorieën: , Tags: , ,
Beschrijving

Beschrijving

Zeoliet poeder 400 gram  – detox vulkaanmineralen – Herbes D’Elixir

Zeoliet poeder 400 gram wordt gewonnen uit de lava as lagen die gestold zijn in het zeewater. Door de vermenging van zeewater met de lava / as laag is een gesteente ontstaan die zeer veel mineralen bevat.  Deze laag wordt gewonnen en vervolgens gemalen.

Zeoliet heeft als voordeel dat zware metalen gebonden worden.  Het bindt met name: Arsenicum, Cadmium, Fluor, Kwik, Lood en daarnaast mycotoxinen (in voedsel). Ook pesticides worden gebonden.  Het is daarom belangrijk dat alleen zuivere zeoliet wordt gewonnen, aangezien ook in de natuur de zware metalen zich willen binden.

Zeoliet voor sporter die extra eiwit gebruiken:

Bij sporters die zeer veel eiwit innemen,  kan het lichaam dit niet meer verwerken. Hierdoor worden de eiwitten omgezet in oa. ammoniak. Ammoniak is schadelijk voor de lever. Zeoliet heeft de eigenschap ammoniak te neutraliseren en via de normale weg uit te scheiden.

Behalve dat Zeoliet  deze bijzonder eigenschappen heeft, bevat het ook sporenelementen. Door de hedendaagse erosie en te intensieve bewerking van akkergronden is het gehalte van sporenelementen met soms wel 80% terug gelopen en wij hebben dit wel nodig in ons dagelijks leven.

Zeoliet detox:

Waarom Zeoliet van Herbes D’elixir,  omdat deze soort zeoliet op een milde manier reinigt. Er zijn soorten bv Bentoliet deze soort kan beter pesticides binden, maar heeft ook als eigenschap om vitamines en aminozuren te binden. Dit proces willen we juist niet.

Zeoliet is nagenoeg geur en smaak vrij.

De Zeoliet van Herbes D’elixir is vrij van chemicaliën en andere toevoegingen.

Zeoliet poeder 400 gram bevat:

Zeoliet en het gebruik hiervan:

Gebruik voor de maaltijd een theelepel zeoliet poeder. Los dit op in water en neem dit in, voor de maaltijden.

Structuur van een zeoliet verbinding:

 

 

 

 

Inhoud:

400 gram 100% Zeoliet

Let op:

Wij kunnen/mogen geen advies geven omtrent gebruik/ inname. De overheid geeft aan dat het een NOVEL FOOD is, (een nieuw product als voeding in gebruik genomen na 1997). Hierdoor kan het als gevolg van Europese regelgeving niet als supplement gebruikt worden, maar is het een algemeen middel/ product. Op deze basis moet u zelf beslissen wat u met ZEOLIET doet.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 325 g
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Zeoliet - 400g Zeolietpoeder - detox vulkaanmineralen - Herbes D'Elixir
De voordelen van Zeoliet van Herbes D'elixir - Natuurlijk - Detoxen - Extra mineralen - Kwaliteit - Snel geleverd