Arginin XXL – 50 capsules – 100% pure arginine

19,95

Arginin XXL bestaat uit 100 procent pure arginine, een belangrijk aminozuur dat het menselijk lichaam slechts in beperkte mate kan aanmaken.

Artikelnummer: 8720865841465 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Arginin XXL bestaat uit 100 procent pure arginine, een belangrijk aminozuur dat het menselijk lichaam slechts in beperkte mate kan aanmaken. Je kunt arginine het beste innemen als je eiwitrijk voedsel eet.

Arginin XXL is een voedingssupplement in capsulevorm dat je snel en gemakkelijk een extra portie eiwit geeft.

Aminozuur arginine

Als je een sporter bent die zichzelf graag tot het uiterste drijft, is het heel belangrijk om een uitgebalanceerd dieet te hebben. Je kunt je lichaam ook ondersteunen met voedingssupplementen. Eiwitten dragen bij aan spieropbouw en spierbehoud, bovendien worden aminozuren beschouwd als een basiscomponent van eiwitten en dus ook als een basiscomponent voor fysieke fitheid en spiermassa.

Inhoud

50 vegetarische capsules

Ingrediënten

732 mg zuivere arginine

Dit product is VRIJ van Genetisch gemodificeerde stoffen, gluten, suiker, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, natrium, zout, fructose, visderivaten, gist, zetmeel en ei. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Aanbevolen inname

Neem dagelijks 1 capsule Arginin XXL met voldoende water in.

Aanwijzing

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde voeding. Bewaar dit product droog en beschermd tegen licht, buiten bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Het label is geschreven in het Duits.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 70 g
Afmetingen 5 × 5 × 11 cm