Libidoxin complex – 15 capsules

19,95

Libidoxin complex is een natuurlijke seksuele verbeteraar die het Paginsenol-complex bevat om erectiestoornissen te verlichten.

Artikelnummer: 8720865841472 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Libidoxin complex is een natuurlijke seksuele verbeteraar die het Paginsenol-complex bevat om erectiestoornissen te verlichten.

Beoogd gebruik van libidoxin complex

Libidoxin complex is een dieetvoeding voor medisch gebruik (evenwichtige voeding) op basis van rode Koreaanse ginseng (extract), die wordt gebruikt voor de ondersteunende behandeling van milde tot matige erectiestoornissen. In Duitsland heeft ongeveer één op de vijf mannen last van de symptomen van erectiestoornissen, hoewel het aantal mannen dat er daadwerkelijk last van heeft veel hoger ligt. Ons onderzoek heeft aangetoond dat de oorzaken van erectiestoornissen bij mannen voor 70 procent lichamelijk en voor 30 procent psychologisch van aard zijn.

Eigenschappen en kenmerken

Libidoxin complex bevat PAGINSENOL, een hoogwaardig extract van rode Koreaanse ginseng. Ginseng, en in het bijzonder de antioxidanten die het bevat, worden in verband gebracht met een toename van de productie van stikstofmonoxide in de bloedvaten. Dit kan de bloedcirculatie verbeteren, wat een positief effect heeft op de erectie.

Ingrediënten

Koreaans rood ginsengextract, vulstof microkristallijne cellulose en capsule omhulsel hydroxypropylmethylcellulose (HPMC).

Aanbevolen dagelijkse inname

Neem dagelijks één capsule Libidoxin complex. Op dagen met seksuele activiteit kun je ongeveer 1 uur voor de fysieke activiteit een extra capsule innemen. Op basis van de resultaten van de onderzoeken raden wij een langdurige inname van 8 tot 12 weken aan. Voor mannen bij wie de erectiestoornis ernstiger is dan licht tot matig, raden we een combinatie aan met androxan600 liquid om extra ondersteuning te bieden voor een mogelijke succesvolle behandeling.

Inhoud:

15 capsules

Aanwijzingen

Gebruik dit product alleen onder medisch toezicht, niet voor kinderen en adolescenten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezond dieet. Bewaar dit product droog en buiten het bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. De tekst op het label is geschreven in het Duits.

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 30 g
Afmetingen 10 × 1,5 × 4 cm