Butea Superba – 60 capsules

29,95

utea Superba wordt in Thailand al meer dan 100 jaar gebruikt en zou een verjongend en libido verhogend effect hebben. De lokale naam is Kwao Khuruea Daeng.

Artikelnummer: 8720865565163 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Butea Superba de seksuele kruidenversterker met 100% plantenextract

Het voedingssupplement ontleent zijn naam aan de gelijknamige liaanachtige vlinderbloem Butea Superba (plossoboom), die inheems is in Zuid-Zuidoost-Azië.

Butea Superba wordt gewonnen uit de knolwortels van de plossoboom, die flavonoïden, glycosiden, sterolen, sitosterol, campesterol en stigmasterol bevatten. De liaanachtige scheuten van de plossoboom worden tot 12 meter lang en zijn bedekt met peulvruchten die tot 12 cm lang en 5,5 cm breed worden. Vanwege deze ingrediënten en het feit dat het veel voorkomt in de bossen van Thailand, geniet het een grote populariteit in Thailand.

Butea Superba wordt in Thailand al meer dan 100 jaar gebruikt en zou een verjongend en libido verhogend effect hebben. De lokale naam is Kwao Khuruea Daeng.

Inhoud

60 capsules – Dit preparaat bevat 360 mg Butea Superba per capsule.

Aanbevolen inname

Neem 1 – 2 capsules per dag met een glas water gedurende 12 weken en neem dan een pauze van 4 weken. Daarna kan de inname naar behoefte worden voortgezet.

Aanwijzing

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde voeding. Bewaar dit product droog en buiten het bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. De tekst op het label is geschreven in het Duits.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 80 g
Afmetingen 5 × 5 × 10 cm