Androdeluxe pro testosteron

34,95

een voedingssupplement dat de hormoonactiviteit reguleert en het testosterongehalte op peil houdt!

Artikelnummer: 8720618452160 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Androdeluxe pro testosteron

Een goed uiterlijk heeft veel te maken met de hormoonbalans. Daarom bieden wij je een voedingssupplement dat de hormoonactiviteit reguleert en het testosterongehalte op peil houdt. Voor dit product gebruiken we hormoon bevorderende plantenextracten die zijn afgevuld in innovatieve ERP caps (cellulosecapsules) en maagsapresistent zijn om je volledige beschikbaarheid van het actieve ingrediënt te garanderen.

Androdeluxe pro testosteron bevat plantenextracten van maca, de potentieboom en burzeldoorn, evenals een vitamine- en mineralencomplex dat de lichaamsfuncties ondersteunt. Pantotheenzuur (vitamine B5) draagt bij aan het normale metabolisme van steroïdhormonen en vitamine B6 reguleert de hormoonactiviteit. Het mineralencomplex bevat selenium, dat bijdraagt tot de normale vorming van sperma, en de zink die het bevat draagt ook bij tot het behoud van het testosterongehalte, de vruchtbaarheid en de voortplanting.

Androdeluxe pro testosteron wordt vervaardigd in Duitsland door gecertificeerde bedrijven.

Ingrediënten

Lepidium meyenii (maca wortel) extract, L-arginine hydrochloridum, capsule hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Tribulus terrest-ris (aarddoorn) extract, Ptychopetalum olacoides (Muira puama / potentieboom) extract, ascorbinezuur, antiklontermiddel magnesiumzouten van vetzuren, zinkgluconaat, ijzerfumaraat, niacinamide, calcium-D-pantothenaat, pyridoxinihydrochloridum, riboflavine en natriumseleniet.

Inhoud:

120 capsules

Aanbevolen inname

Neem dagelijks vier Androdeluxe pro testosteron capsules met voldoende water in. Wij raden aan ze bij voorkeur ‘s avonds op een lege maag in te nemen.

Aanwijzing

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde voeding. Bewaar dit product droog en buiten het bereik van kinderen. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. De tekst op het label is geschreven in het Duits.

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm