Androxan600 forte – 120 capsules

34,95

Androxan600 forte is sinds 2007 op de markt en wordt sindsdien steeds populairder. De seksuele versterker is gebaseerd op zijn voorganger androxan600 en bevat L-arginine-L-aspartaat en Androcyanidin, twee veelbelovende ingrediënten voor gebruik bij erectiestoornissen.

Artikelnummer: 8720865565026 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

De Schakeringen van Erectiestoornissen: Van Mild tot Ernstig

De ernst van de erectiestoornis kan heel verschillend zijn en variëren van milde of milde tot ernstige erectiestoornissen. Afhankelijk van de oorzaak van de problemen zijn er verschillende behandelmethoden mogelijk. De natuurlijke seksuele versterker androxan600 forte wordt aanbevolen voor de ondersteunende behandeling van milde tot matige erectiestoornissen.

Androxan600 forte: Een Kijkje in de Werking

Androxan600 forte is sinds 2007 op de markt en wordt sindsdien steeds populairder. De seksuele versterker is gebaseerd op zijn voorganger androxan600 en bevat L-arginine-L-aspartaat en Androcyanidin, twee veelbelovende ingrediënten voor gebruik bij erectiestoornissen.

L-arginine-L-aspartaat: Aminozuren voor Algemeen Welzijn

L-arginine-L-aspartaat is een combinatie van de twee aminozuren L-arginine en L-aspartaat, waarvan wordt gezegd dat het een hele reeks positieve gezondheidseffecten heeft. Deze omvatten een verbetering van het algemene welzijn, de prestaties en het geheugen.

Androcyanidin: Pijnboomschorsextract voor Erectiestoornissen

Het tweede belangrijke ingrediënt is Androcyanidin, een extract uit pijnboom en pijnboomschors. Deze bevat veel oligomere proanthocyanidinen (afgekort OPC), die bijvoorbeeld ook in druivenpitextracten zitten. OPC heeft niet alleen een antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Ze zijn ook nuttig gebleken bij de behandeling van erectiestoornissen. Het extract van pijnboomschors is bijzonder effectief gebleken in combinatie met arginine.

Synergie tussen Ingrediënten: Een Verhoogde Werking

In combinatie zorgen de twee stoffen L-arginine-L-aspartaat en Androcyanidin® voor een synergie-effect dat de lichaamseigen aanmaak van stikstofmonoxide stimuleert of versterkt. Stikstofmonoxide verwijdt de bloedvaten. Het resultaat: de bloedvaten worden beter van bloed voorzien, wat ook een positief effect kan hebben op het vermogen om een ​​erectie te krijgen.

Inhoud:

kuur van 1 maand: 120 capsules

Ingrediënten:

L-arginine-L-aspartaat, capsuleomhulsel: hydroxyprophylmethyl-cellulose (HPMC) en Androcyanidin® (den/pijnboom schors extract)
[Kleuren: titaandioxide (E171), indigotine (E132)]

Aanbevolen dosering:

Neem ‘s ochtends twee capsules en ‘s avonds nog twee capsules. *androxan600 forte is een product voor langdurig gebruik. Op basis van een groot aantal gesprekken met (vaste) klanten raden wij aan om het minimaal 8 weken aan te houden; liefst zelfs 12 weken. Als er de eerste weken geen verbetering optreedt, raden we geduld aan. Gun uzelf en het product de nodige tijd zodat een positief effect kan optreden.

Let op:

De vermelde aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Bewaar voedingssupplementen altijd op een koele plaats, beschermd tegen licht, buiten het bereik van kinderen.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm