Androxan Femme – 120 capsules

34,95

Androxan femme kan vrouwen helpen hun libido te versterken

Artikelnummer: 8720865841267 Categorie: Tags: ,
Beschrijving

Beschrijving

Androxan Femme – 120 capsules

De Androxan femme capsules zijn geen medicijn en waarschijnlijk het enige potentie product met ingrediënten die de energiestofwisseling positief kunnen beïnvloeden, zoals bevestigd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid.

Androxan femme kan vrouwen helpen hun libido te versterken.

Moeder natuur voorziet ons van planten die ons lichaam in de “startpositie” kunnen zetten en het vrouwelijke verlangen ondersteunen, zodat u weer meer zin in seks krijgt en uw relatie en liefdesleven weer in de juiste richting worden gestuurd. De capsules bevatten geen chemicaliën of hormonen en heeft geen bekende bijwerkingen. Met Androxan femme behoort u niet langer tot de 30% van de vrouwen die last hebben van een verminderd libido.

Aanbevolen dosering:

Neem dagelijks in totaal vier capsules in met voldoende vloeistof; bij voorkeur ongeveer 30 minuten voordat je je fris en actief wilt voelen. Geschikt voor diabetici. Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Ingrediënten:

Lepidium meyenii extract, Paullinia cupana extract capsulehuls: gelatine, cafeïne, ascorbinezuur, zinkgluconaat, scheidingsmiddel: magnesiumzouten van vetzuren, maltodextrine, niacinamide, Piper nigrum extract, D-a tocoferylacetaat, calcium D-pantothenaat, kaliumjodide en natriumseleniet.

Let op:

De vermelde aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Bewaar voedingssupplementen altijd op een koele plaats, beschermd tegen licht, buiten het bereik van kinderen.

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 50 g
Afmetingen 6 × 6 × 12 cm